ayurveda-op-sri-lanka-vata-pitta-kapha

Ayurveda op Sri Lanka

een doelkrachtige droomreis voor lichaam en geest

De fijnste hotels voor Ayurveda op Sri Lanka

Ayurveda op Sri Lanka

Wat is Ayurveda?
Dat je een lang leven mag hebben – dit is de traditionele begroeting in Sri Lanka. Het lange leven is precies waar de Ayurvedaleer zich mee bezighoudt. Ayurveda betekent letterlijk ‘leer van het lange leven' en wordt al meer dan 5000 jaar uitgeoefend in India en Sri Lanka. In de Ayurveda wordt lichaam en geest als één geheel gezien, men bereikt geen geestelijke gezondheid zonder lichamelijke en andersom. Zij gaat ervanuit dan de mens in drie lichaamstypes te onderscheiden is, ook Dosha's genoemd, namelijk Vata, Pitta en Kapha. De samenstelling van de Ayurvedakuren verschillen per lichaamstype en worden op uw individuele behoeftes aangepast, zodat u de kuur krijgt die perfect bij u past.

Ayurveda en Sri Lanka zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierom is het ook niet verwonderlijk dat Sri Lanka één van de meeste geliefde bestemmingen is voor Ayurvedavakanties. ‘De parel van de Indische Oceaan’ is ook beroemd vanwege haar prachtige landschappen en haar culturele erfgoed.

De beste Ayurvedaresorts ter wereld bevinden zich op Sri Lanka. De beste reistijd voor Ayurveda op  Sri Lanka is tussen november en april. Geniet van verschillende soorten Ayurvedareizen op Sri Lanka en ontdek de leer van het lange leven kennen.

Niet naar Sri Lanka? Probeer dan eens een Ayurvedakuur in Duitsland: lekker dichtbij en toch die authentieke Ayurvedabeleving meemaken.

Wij helpen u graag bij het vinden van de ayurvedakuur die bij u past. Neem contact met ons op via info@SpaDreams.nl of via 020 894 3655.

Niet naar Sri Lanka? Beleef Ayurveda in India of gewoon in Europa

Vind hier uw perfecte Ayurvedareis