wellness-weekend-voor-iedereen

Wellness weekend

beleef uw perfecte korte vakantie

Waar wilt u uw Wellness weekend het liefst doorbrengen?

Heerlijke Wellness weekendjes voor de allerlaagste prijs

Wellness weekend; voor iedereen heerlijke minivakanties!

Even ertussenuit. We hebben er allemaal van tijd tot tijd zin in en soms daadwerkelijk behoefte aan. En waarom ook niet? We werken er de hele week hard voor, dan mogen we best wel eens van een weekendje wellness genieten. Of misschien kent u wel iemand die het echt nodig heeft of verdiend heeft. Uw beste vriendin bijvoorbeeld, uw (schoon)moeder of nog veel dichterbij, de liefde van uw leven? 

En een heerlijk weekendje weg hoeft helemaal niet duur te zijn. Ongeacht of u de voorkeur geeft aan dichtbij of zo ver mogelijk weg. Daarnaast past een wellnessarrangement altijd. U kunt er voor kiezen de nadruk te laten leggen op Thalasso, Fango, beauty of romantiek. Maar misschien heeft u het eerder nodig om uw lichaam een paar dagen te reinigen en geeft u de voorkeur aan detox, dieet of een sapkuurtje.

En wanneer we het dan toch over de mogelijkheden hebben. Hoe ver wilt u eigenlijk gaan? Wilt u voor een energieboost naar Oostenrijk gaan waar u tevens heerlijk kunt fietsen en golfen? Voor een detoxprogramma naar het altijd zonnige Tenerife waar de vulkaan El Teide op uw bezoek wacht? Voor ontspanning aan zee naar Portugal waar ook duiken en snorkelen tot de mogelijkheden behoren? Of bent u tevreden met een kleine break aan de Oostzee waar u tevens heerlijk over het Weissenhäuser strand kunt wandelen? 

Niet gevonden wat u zocht? Vragen? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Ontdek onze populairste Wellness Weekendjes Weg