wellness-weekend-voor-iedereen

Wellness weekend

beleef uw perfecte wellness weekend weg

Heerlijke wellness weekendjes vlak over de grens

Zonnige wellness weekendjes in Zuid-Europa

Waar wilt u uw Wellness weekend het liefst doorbrengen?

Wellness weekend: voor iedereen een heerlijk weekend wellness!

Even ertussenuit. Een weekend wellness. We hebben er allemaal van tijd tot tijd zin in en soms daadwerkelijk behoefte aan. En waarom ook niet? We werken er de hele week hard voor, dan mogen we best wel eens van een weekend wellness genieten. Of misschien kent u wel iemand die het echt nodig heeft of verdiend heeft. Uw beste vriendin bijvoorbeeld, uw (schoon)moeder of nog veel dichterbij, de liefde van uw leven? 

En een heerlijk wellness weekend weg hoeft helemaal niet duur te zijn. Ongeacht of u de voorkeur geeft aan dichtbij of zo ver mogelijk weg. Daarnaast past een wellnessarrangement altijd. U kunt er voor kiezen de nadruk te laten leggen op Thalasso, Fango, beauty of romantiek. Maar misschien heeft u het eerder nodig om uw lichaam een paar dagen te reinigen en geeft u de voorkeur aan detox, dieet of een sapkuurtje. Een wellness weekend weg kan in al deze behoeften voorzien.

En wanneer we het dan toch over de mogelijkheden hebben. Hoe ver wilt u eigenlijk gaan? Wilt u voor een energieboost naar Oostenrijk gaan waar u tevens heerlijk kunt fietsen en golfen? Voor een detoxprogramma naar het altijd zonnige Tenerife waar de vulkaan El Teide op uw bezoek wacht? Voor ontspanning aan zee naar Portugal waar ook duiken en snorkelen tot de mogelijkheden behoren? Of bent u tevreden met een kleine break aan de Oostzee waar u tevens heerlijk over het Weissenhäuser strand kunt wandelen? 

Niet gevonden wat u zocht? Vragen over uw perfecte wellness weekend weg? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar: stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze populairste Wellness Weekenden Weg