service-spadreams

Service

bel naar 085 208 6422 of stuur een e-mail naar info@SpaDreams.nl

Het belangrijkste van SpaDreams

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Lees hier waar service bij SpaDreams voor staat:

1. Individuele boeking en advies

Speciale wensen of behoeftes? Geen probleem! Bij SpaDreams krijgt u service van specialisten. Onze reisadviseurs hebben niet alleen een zeer goede opleiding, ook zijn zij zeer klantgericht. Zij stellen snel een reisplan voor u samen. Dit omvat de gewenste reistijd, reisduur, kamercategorie en speciale themawensen zoals voeding en behandelingen. Ook bij aankomst zijn wij flexibel. Daarom kunt u kiezen hoe u naar de plaats van bestemming wilt komen: met het vliegtuig of per bus, auto of trein.

2. Kwaliteitswaarborg

35 jaar waardevolle ervaring in de toeristenbranche heeft ons geleerd, dat het bij vakantiereizen gaat om hoge kwaliteit. Aangezien de kwaliteit in de eerste plaats gewaarborgd wordt door de keuzes van de partner, moeten onze hotelpartners aan duidelijke criteria voldoen. Hierbij letten wij vooral op de gezondheids georiënteerde filosofie en op de diensten van het hotel; persoonlijke service, gevarieerde voeding en individuele verzorging door medische professionels. Driekwart van de SpaDreams reizen zijn te vinden in het premiumgedeelte. Door studies vergroten wij ons vakbekwame advies en zo houden wij dit op het hoogste niveau.

3. Beste prijs garantie

De SpaDreams producten vallen op door een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Onze beste prijs garantie garandeerd de laagste prijs op de wellness- en gezondheidsmarkt.

4. Gebruiksvriendelijke website & nieuwsbrief

Het surfen op onze website willen wij u zo eenvoudig mogelijk maken. Als snelle oriëntering kunt u met steekwoorden zoeken. Filter naar thema´s, indicaties of mooie regio´s. Blijf op de hoogte met onze gratis nieuwsbrief, zodat u de nieuwste aanbiedingen niet mist.

Heeft u vragen?

Onze experts geven u graag advies! Neem contact met ons op!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl