vasten-vakantie

Vasten

zuiver uw lichaam bij echte specialisten

Welk vasten programma past bij u?

Afslanken op vakantie kan bij Spadreams.

In het SpaDreams aanbod worden ook gespecialiseerde hotels aangeboden waar op een verantwoorde en gezonde wijze een afslankingsprogramma gevolgd kan worden. Zoals u zelf zal zien wanneer u een kijkje neemt tussen de reizen, bestaat er een veelvoud aan programma's om een gezond streefgewicht te bereiken en waar men ook kan aanleren langdurig een gezondere levensstijl aan te nemen.

Gezonde, maar daarom niet minder lekkere voeding, is in elk afslankingsprogramma een belangrijke basissteen. U kunt naar gelang uw eigen wens rechtstreeks kiezen voor een sportieve vakantie waar men kan bij leren over gezonder leven of een gezonde lifestyle ook op vakantie voortzetten. Wat echter ook kan, is op zoek gaan naar een vakantie die helpt fysiek en mentaal de eerste stappen te zetten naar een duurzaam gezonder leven.

Vasten alleen niet genoeg? Dan kunt u natuurlijk altijd gaan sportvasten! Neem ook eens een kijkje bij onze fitnessvakanties, sapkuren en detoxkuren.

Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem! Wij zitten van maandag tot en met vrijdag (9.00-17.00) voor u klaar. Bel ons op 020 894 2655 of stuur ons een mail op info@spadreams.nl.

Vasten: rustig op vakantie afvallen

Vind hier uw perfecte vasten vakantie