Deutschland mit Hauptstadt Berlin

Duitsland

Onze buren beschikken over fantastische locaties!

Ontdek de beste aanbiedingen in Duitsland

Ontdek de meest populaire reislocaties in Duitsland

Ontdek wat onze buren te bieden hebben!

Duitsland - een land waar traditie en moderniteit elkaar de hand schudden. Het land van dichters en denkers, met diepgewortelde cultuurhistorie en een landschap dat niet diverser had kunnen zijn.

Ontspan tijdens een spontaan Wellness weekend aan de kust met uw viervoetige vriend, of ervaar het activerende en stimulerende effect van de klassieke manier van Vasten in Bad Brückenau op de Beierse Rhön of wie weer trakteert u uzelf wel op een traditionele Kneipp kuur in Bad Wörishofen en geniet u van de kleurrijke natuur in Allgäu. 

Hoe denkt u erover om helemaal ondergedompeld te worden in de exotische wereld van de ‘Indiase leer der zaligheid’ Ayurveda om nieuwe energie op te doen? Daarvoor hoeft u niet helemaal naar India of Sri Lanka af te reizen, u kunt authentieke Ayurveda beleven in Duitsland.  

Hervind uw innerlijke zelf tijdens een yoga weekend en laat uw zorgen en stress achter u. Naast yoga, kunt u ook  leren om beter om te gaan met rust en stress van het dagelijkse leven dankzij onze speciale anti-stress en burn-out programma’s. Met individuele ontspanning, cursussen en counseling sessies leert u hoe hiermee om kunt gaan, zelfs na uw vakantie houdt u uw leven in balans.

Of u nu voor de zee,  bergen, meren, bossen of het platteland kiest, een vakantie in Duitsland is zo uniek als u het zelf wilt maken. 

Ontdek uw perfecte gezondheids vakantie in Duitsland in onze aanbiedingen!

Onze beste aanbiedingen voor uw vakantie in Duitsland