wellness-aanbiedingen-vakantie-heerlijk-genieten

Wellness

verwen uzelf met onze verwenmomentjes

Een kleine selectie van onze thema's

Onze beste wellness aanbiedingen

Wellness voor iedereen

Ver weg of dichtbij: er echt even tussen uit en puur ontspannen

Kom tot rust met een wellness vakantie. Met onze hotel specials hoeft een prachtige vakantie niet duur te zijn. U vindt op onze site een ruim aanbod wellness reizen: van mindfulness tot fitness en van Italië tot Sri Lanka. 

Wellness doet iedereen goed! Of u nu een weekendje voor uzelf wilt, gezellig met vrienden wilt ontspannen of romantisch met z´n tweeën van een luxe vakantie wilt genieten. Wij zorgen ervoor dat u even geen zorgen hoeft te maken en de drukte van werk en het dagelijks leven kunt vergeten. 

U kunt genieten van een wellness weekend dicht bij huis in Nederland of Duitsland. Natuurlijk bieden wij voor de verre reizigers ook verschillende luxe spa's in Azië, Sri Lanka, thalasso behandelingen in Italië of een retraite in Marokko aan. Of wat dacht u van de zonnige Algarve? Waar u ook voor kiest, overal bieden we een breed assortiment wellnes behandelingen. Van detox tot Ayurvedakuur, een massages of meditatie; met SpaDreams creëren we graag uw ultieme 'feel good' vakantie.

Wij zijn dé specialist in wellness- en gezondheidsreizen. U kunt ervan op aan dat wij u de beste en door ons geteste locaties het goedkoopst aanbieden, dit omdat wij al meer dan 35 jaar ervaring hebben en onze positie op de markt. 

Kijk hier voor alle aanbiedingen op het gebied van wellness- en gezondheidsreizen, geniet alleen, met uw vrienden of partner.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte wellness vakantie