Daniel Dead Sea ★★★★S

Eén van de beste hotels rondom de Dode Zee. Het spalandschap strekt zich over twee verdiepingen uit en biedt naast zwembaden, sauna en stoombad ook 20 behandelkamers voor schoonheidsbehandelingen.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Klimaatkuur, Wellness & Ontspanning

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

 • Toegang tot de spa met gebruik van het binnenbad met water uit de Dode Zee, whirlpool, sauna, stoombad en fitnessruimte
 • Gebruik van een badmantel en het zoetwater binnen en buitenbad
 • WiFi

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Neurodermitis / Psoriasis

Telefoon boekingsnummer: 358P1

686 €

Daniel Dead Sea in detail

Uw Hotel
Resort & Spahotel in aantrekkelijk design, slechts door de oprijlaan van de Dode Zee gescheiden. Het hotel beschikt over een eigen strandgedeelte (shuttleservice).

Uw verblijf
302 comfortabele kamers en 12 suites met bad/douche/WC, badmantel, föhn, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, thee- & koffieset, LCD sat.-TV, internettoegang en uitzicht op de Dode Zee, deels met balkon of verbindingsdeur. Niet roken-etages.

Eten & Genieten
Buffet- en à la carte-restaurant. Ook vegetarische maaltijden mogelijk. Wijnbar, pub, lobby lounge en barbecue bij het zwembad. Tevens congrescentrum, bowlingbaan, spelletjeshal en WIFI.

Wellness, Spa & Gezondheid
Spa
, verdeeld over 2 verdiepingen (voor gasten van SpaDreams inclusief): zoetwater binnenbad, binnenbad met water uit de Dode Zee, solarium, whirlpool, zwavelbad, Finse sauna, stoombad, fitnessruimte en 20 behandelkamers voor o.a. schoonheidsbehandelingen, een ruimte keuze aan massages, modderpakkingen, algenwraps en anti cellulitepeelings.

Buitenbad met ligstoelen en zonneschermen, kinderbassin, animaties, kinderopvang (seizoensafhankelijk) en natuurlijk solarium.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Ben Gurion International Airport (TLV): (ca. 157 km / 113 minuten)

TRANSFER luchthaven op aanvraag. Bustransfer €107 vanaf 1.09 €117 per persoon (heen en terug), privétransfer € 235, vanaf 1.09 €256 per auto per rit (1-3 pers.).

INFO'S Kinderkorting: 2 volw. + 1 kind v 0-1,9 jr = 100% korting (2-11,9 jr) € 34-52 per nacht o.b.v. HP.

Kennis van Engelse taal is een voordeel.

Goed om te weten

Klimaatkuur in het Duits Medisch Centrum
De kliniek van het Duits Medisch Centrum (zon.-vrij. geopend) is gespecialiseerd in effectieve therapieën ten behoeve van aandoeningen aan de huid, luchtwegen en bij reuma. Het DMC bevindt zich in hotel Lot in Ein Bokek en is erkend als klinische revalidatie faciliteit conform § 107 SGB V met een erkende zorgovereenkomst en een vergoedingsovereenkomst conform § 111 SGB V.
Door een natuurlijke behandeling en door de inzet van specifieke regionale middelen (zeewater, zout, zeeslib, lucht) bekommeren de Duits en Engels sprekende artsen en specialisten uit de vakgebieden dermatologie, reumatologie en pneumologie zich om uw genezingsproces. Daarnaast is er rondom de klok een medische nooddienst beschikbaar.

Klimaatbehandeling

 • Voorgeschiedenis, medisch onderzoek
 • Vastleggen van het individuele behandelplan voor zon- en badtijden, afgestemd op het betreffende jaargetijde en het persoonlijke huiddtype
 • Alle, voor uw aandoening noodzakelijke, zalven, oliën en medicijnen
 • Indien nodig een vooronderzoek en behandeling door een verpleegster
 • Medisch slotonderzoek met bespreking van de resultaten, tevens een eindrapport

Aanvullend bij psoriasis, vitiligo, neurodermitis en acne:

 • Op medisch advies: hoofdhuidbehandeling in het DMC
 • Op medisch advies: ontspanningstraining, bijv. autogene training of ademhalingsgymnastiek

Aanvullend bij reuma en uveïtis:

 • Handkrachttest
 • Alle door de arts voorgeschreven behandelingen (ca. 5 per week), zoals zwavelbad, Dode Zeebad, zonnebaden, warme en koude applicaties van zwarte modder, cryotherapie (koude) en medische massage
 • bij uveïtis tevens een onderzoek door de oogarts

Bij arthritis psoriatica:

 • Combinatie van alle eerder genoemde behandelpakketten

Bij astma:

 • Spirometrie (longfunctietest) en interpretatie
 • Meting van het zuurstofgehalte in het bloed
 • „Peak Flow Monitoring“ (meten van de maximale luchtstroom bij het uitademen)

Aanbeveling: Na overleg met uw arts dient u de inname van medicamenten tijdig te beëindigen, in zoverre deze niet noodzakelijk zijn. Cortisonhoudende zalven minstens 4 weken voor aanvang van uw kuur niet meer gebruiken. Cortisonhoudende tabletten kunt u daarentegen tot het aanvangsonderzoek en de bespreking met de arts, bij aanvang van uw kuur, innemen. Vergeet u niet een uitgebreid rapport van uw behandelende arts mee te nemen voor het aanvangsonderzoek evenals alle zalven en medicijnen die u neemt, alsmede eventuele dieetvoorschriften.

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Dode Zee brochure

Een klimaatkuur dankzij de helende werking van de zee

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Daniel Dead Sea
Boeken Contact Doorsturen