Ayurveda Kur - Kräuterstempelmassage

Ayurveda in India

het land van de oudste geneeswijze ter wereld

Ayurveda hotels in India

Het land van duizenden kruiden en kleuren..

.. India. Het land waar de traditionele vorm van geneeskunde, Ayurveda, ontstaan is. De Ayurvedische behandelingen in India zijn veelzijdig. Ayurveda behandelingen zijn gebaseerd op ervaring, afgestemd op de individuele constitutie, omvatten een brede natuurgeneeskunde, kennen verschillende reinigingstechnieken en weten hoe te kunnen ontspannen. Naast Ayurveda heeft India nog veel meer te bieden.

Maak kennis met Ayurveda in het land van herkomst. Bent u al op de hoogte van uw dosha, of laat uw dosha testen in India. Er zijn drie Dosha´s (lichaamstypes): Vata (wind en beweging), Pitta (vuur en stofwisseling) en Kapha (aarde en structuur). Hierop wordt de kuur gebaseerd door middel van massages, yoga, meditatie, maaltijden, kruiden en medicijnen. Het doel van Ayurveda is vooral het voorkomen van ziektes, maar (chronische) aandoeningen kunnen ook genezen dan wel verlicht worden. Lees meer over Ayurveda in de SpaDreams Brochure.

Maak een keuze uit de gewenste ayurvedakuur:

1. Ayurveda "Light"2. Authentieke Ayurveda3. Ayurveda in een luxe hotel

Boek uw ayurveda behandeling in India met SpaDreams

Ayurvedakuur in Noord-India

Een verblijf in het noorden van India aan de voet van de Himalaya, geniet van een prachtig uitzicht en ontdek de Boeddhistische en Tibetaanse cultuur.

Ayurvedakuur in Zuid-India

In het zuiden kunt u verblijven aan de rand van de Indische Oceaan. Verbijf in de regio Kerala, de hoofdstad van Ayurveda, wandel langs de backwaters of ontdek het regenwoud, weelderige begroeiing en historische tempels.

Van noord naar zuid, van west naar oost, tientallen prachtige plekken staan u te wachten.

Lees meer over Ayurveda