Wellnessvakantie in Duitsland

Dichtbij huis en toch heerlijk op vakantie

Meest luxe hotels in Duitsland

Ontdek onze populairste reislocaties in Duitsland

Wellness in Duitsland: vind hier onze beste hotels

Wellnessvakantie in Duitsland

In Duitsland is wellness geïntegreerd in het dagelijkse leven. Hier zijn ook tientallen diëten en kuren uitgevonden door gerenommeerde artsen, zoals de Kneippkuur (wisselbaden en kruidenbaden voor de benen), de Schrothkuur (een kuur met droge en natte dagen) en de F.X. Mayerkur (ontslakkingkuur). Wat uw behoeftes ook zijn, onze oosterburen hebben er een kuur voor bedacht!


In Duitsland zijn talloze thermen en wellnesshotels te vinden, die een ongelooflijk groot aanbod aan wellnessprogramma’s te bieden hebben. Ook is er een aanzienlijk aantal kuuroorden, waar u van kuren kunt genieten die precies aansluiten op uw indicaties. Naast kuren kunt u natuurlijk ook kiezen voor een actieve vakantie. Nordic Walking in het Zwarte Woud, fietsen in de Eifel of wandelen over het strand aan de Oostzee: Duitsland heeft het allemaal.

Naast dit enorm gedifferentieerde aanbod aan vakanties, is het mooiste nog dat het zo dichtbij is! Op een paar uren rijafstand liggen de mooiste hotels en kuuroorden: u bent er zo. Hierdoor is Duitsland ook ideaal om er in plaats van een lange vakantie slechts een weekend door te brengen. Geniet bijvoorbeeld van een wellness weekend of een romantisch weekendje weg: vertrek op vrijdag en u kunt op maandag gewoon weer aan het werk.

Kortom, Duitsland is voor ons Nederlanders een ideaal vakantieland.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan zitten onze medewerkers van SpaDreams voor u klaar. Contacteer het team eenvoudig via de website om vrijblijvend en persoonlijk advies te ontvangen! info@SpaDreams.nl


Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze populairste wellnesshotels in Duitsland