wellness-duitsland

Wellness in Duitsland

dichtbij huis en toch heerlijk op vakantie

Bekijk onze Wellness hotels op rijafstand

Heerlijke Wellness hotels in Duitsland voor de fijnste prijzen

Wellness in Duitsland

Geen land is zich zo bewust van het belang van gezondheid en ontspanning als dat van onze hardwerkende oosterburen. Nergens vindt u zo’n enorm aanbod aan thermen, wellness en kuren maar zeker ook aan culinaire en sportieve anbiedingen. Men zou kunnen denken dat wellness door de Duitsers is uitgevonden. 

Wat bijzonder prettig voor ons Nederlanders is, is dat het ook niet ver weg is en daarnaast bijzonder veelzijdig. Afhankelijk van waar u woont kunt u binnen enkele uren al over het noordzeestrand wandelen, fietsen in de Eifel of nordic walken in het Zwarte Woud. En tegelijkertijd, niet te vergeten, genieten van thermale baden, whirlpools, kruidensauna’s, zoutgrotten en stoomkamers als ook van heerlijke wellnessbehandelingen, bodywraps, gezichtsbehandelingen en zuiverende Ayurvedische massages.

En wie zei dat gezond eten saai is en bestaat uit een appel en een paar rijstekorrels? Onze hotels en resorts beschikken over vakkundig geschoold personeel, niet alleen als het gaat om massages of therapieën, waar ook het keukenpersoneel gezonde en gebalanceerde culinaire hoogstandjes tevoorschijn weet te toveren.

Geniet bijvoorbeeld van verwendagen in  het Beierse Woud, van ambiente wellness in Bad Wilsnack of van happy times in Sachsen. Neem eens een time-out, een korte break of een city trip... gecombineerd met wellness natuurlijk! 

Blader op uw gemak door het uitgebreide aanbod en laat uw gedachten gaan over de vele wellnessoases en saunalandschappen. Heeft u zin in een reflexzonemassage, behoefte aan een detoxbehandeling of bent u nieuwsgierig naar de Hawaiiaanse tempelmassage? Houdt u van woud, strand of heuvels? Wilt u naast wellness ook actief bezig zijn of juist liever culturele schatten ontdekken?  Hoe het ook zij, waar uw voorkeur ook ligt, Duitsland kan het u allemaal bieden. 

U bent er nog niet helemaal uit? U mist nog iets? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

 

 

Ontdek onze populairste wellness hotels in Duitsland