wellness-duitsland

Wellness in Duitsland

Heerlijke wellness dichtbij huis

Onze meest populaire luxe wellness hotels in Duitsland

Heerlijke wellness hotels vlak over de grens

Wellness in Duitsland, net over de grens

Geen land is zich zo bewust van het belang van gezondheid en ontspanning als dat van onze hardwerkende oosterburen. Nergens vindt u zo’n enorm aanbod aan thermen, wellness en kuren maar zeker ook aan culinaire en sportieve anbiedingen. Men zou kunnen denken dat wellness door de Duitsers is uitgevonden: wellnesshotels in Duitsland zijn overal, ook net over de grens!

Wat bijzonder prettig voor ons Nederlanders is, is dat het ook niet ver weg is en daarnaast bijzonder veelzijdig. Er zijn meer dan genoeg wellnesshotels in Duitsland, net over de grens. Afhankelijk van waar u woont kunt u binnen enkele uren al over het Noordzeestrand wandelen, fietsen in de Eifel of nordic walken in het Zwarte Woud. En tegelijkertijd, niet te vergeten, genieten van thermale baden, whirlpools, kruidensauna’s, zoutgrotten en stoomkamers als ook van heerlijke wellnessbehandelingen, bodywraps, gezichtsbehandelingen en zuiverende Ayurvedische massages in een wellnesshotel in Duitsland.

En wie zei dat gezond eten saai is en bestaat uit een appel en een paar rijstekorrels? Onze hotels en resorts beschikken over vakkundig geschoold personeel, niet alleen als het gaat om massages of therapieën, waar ook het keukenpersoneel gezonde en gebalanceerde culinaire hoogstandjes tevoorschijn weet te toveren.

Geniet bijvoorbeeld van verwendagen in  het Beierse Woud, van ambiente wellness in Bad Wilsnack of van happy times in Sachsen. Neem eens een time-out, een korte break of een city trip... gecombineerd met wellness natuurlijk! Duitsland heeft het allemaal.

Blader op uw gemak door het uitgebreide aanbod en laat uw gedachten gaan over de vele wellnessoases en saunalandschappen. Heeft u zin in een reflexzonemassage, behoefte aan een detoxbehandeling of bent u nieuwsgierig naar de Hawaiiaanse tempelmassage? Houdt u van woud, strand of heuvels? Wilt u naast wellness ook actief bezig zijn of juist liever culturele schatten ontdekken?  Hoe het ook zij, waar uw voorkeur ook ligt, Duitsland kan het u allemaal bieden. 

U bent er nog niet helemaal uit? U mist nog iets? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig: stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze wellness hotels in Duitsland