vasten-in-duitsland

Vasten in Duitsland

professioneel onder begeleiding bij onze specialisten

Onze beste hotels in Duitsland voor vasten

Vasten in Duitsland

Vasten is een manier om te ontslakken, detoxen, af te vallen of uw metabolisme weer op gang te krijgen. Het is een gebruik dat al heel lang overal op de wereld wordt gedaan. Denk aan het vasten bij de Katholieken voor Carnaval of de Ramadan bij de Moslims. Vaak wordt dit om spirituele gedachtes gedaan, maar de oorsprong ligt bij het willen reinigen van het lichaam, door tijdelijk een periode van tekort op te doen. Hierdoor wordt het lichaam en de psyche sterker en de darmflora gereinigd.

Zaak is het hier wel bij dat rustig wordt op- en afgebouwd, het liefste onder professionele begeleiding, omdat het een aanslag voor het lichaam kan zijn als het lichaam enigszins verzwakt is.

Onze hotels bieden goede begeleiding aan en gezonde drankjes, daarmee geen tekorten ontstaan. Ook worden deze programma's begeleid met massages en pakkingen, zodat het lichaam optimaal wordt gereinigd.

Denk naast een vasten vakantie bijvoorbeeld ook eens aan een Ayurvedakuur in Duitsland, of een fitness- of wandelvakantie in het prachtige land van onze Oosterburen.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte vastenreis in Duitsland