sapkuur-de-lekkerste-sapkuur-vakantie

Sapkuur

laat uw lichaam rustig en gezond reinigen

Sapkuren op basis van fruit- en groentesappen in de beste hotels

Sapkuren

Soms is het een te grote stap om direct met vasten te beginnen, dan is het beter om met rustigere methodes uw lichaam te laten ontgiften. Dit gaat het beste met een sapkuur. Een voorbeeld hiervan zijn de bekende Dutise sapkuren van Buchinger.

Afvalstoffen en gifstoffen stapelen zich in het lichaam op als gevolg van een ongezonde levensstijl. Te weinig sporten, roken, ongezond eten (lees: veel dierlijke voedingsstoffen eten zoals vlees, zuivel en eieren), te weinig water drinken... Het geeft allemaal hetzelfde resultaat: het lichaam stapelt afvalstoffen en gifstoffen op waardoor je je sneller moe en geïrriteerd voelt.

Bovendien zal het lichaam sneller nare geurtjes afgeven wanneer zich te veel gifstoffen en afvalstoffen in het lichaam hebben verzameld. Om afvalstoffen en gifstoffen effectief te bestrijden, is het belangrijk om het lichaam regelmatig van binnen te reinigen. Een sapkuur is een rustige manier om uw lichaam gezond te reinigen.

Denkt u naast een sapkuur bijvoorbeeld ook eens aan een detoxkuur: ontgiften onder professionele begeleiding. Al deze kuren kunt u in verschillende landen, zoals Duitsland of Spanje.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte sapkuur