yoga-vakantie

Yoga

op zoek naar innerlijke rust

Yoga vakanties wereldwijd

Yoga voor lichaam en ziel

YOGA - Yoga komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk “samenbrengen” of “eenheid”. Yoga is van oudsher een levenswijze voor lichaam en ziel, die twee zijn onlosmakelijk verbonden. Het beheersen van lichaam en geest wordt gedaan met lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatieoefeningen.

Op vakantie is het vaak moeilijk dingen los te laten die thuis spelen. Tijdens een yoga vakantie leert u los te laten. Niet alleen op vakantie, maar de rest van uw leven kunt u alles wat u leert gebruiken! In het dagelijkse leven of in stressvolle situaties heeft u zo altijd een methode om uw rust terug te vinden.

Deze methode wordt in onze hotels ondersteund met voedzame en gezonde maaltijden voor een algeheel welzijn. Het geschoolde personeel helpt u ook graag bij vragen over meditatie en volgt u een speciaal dieet, dan wordt hiermee uiteraard rekening gehouden door de koks.

Yoga kan door iedereen beoefend worden die op zoek is naar rust. Yogareizen bieden meer dan ontspanning. U vindt hier de mooiste yoga vakanties. Ga op zoek naar uw innerlijke rust.

Voor meer informatie kunt u ons bellen: 020 894 3655 of e-mailen: info@SpaDreams.nl

Lees meer over Yoga

Een kleine selectie van onze thema's

Vind hier uw perfecte yoga vakantie