Ayurveda in Europe

Ayurveda Wellness

Ayurvedische massages en helende behandelingen ter kennismaking

Waar wilt u uw Ayurveda Wellnessverblijf doorbrengen?

Ontdek hier onze meest geliefde Ayurveda Wellness hotels

Ayurveda Wellness & Beauty

Ayurveda Wellness biedt u de perfecte mogelijkheid om de wereld van de Oostelijke geneeskunde te leren kennen en om tijdens ontspannende behandelingen uw ziel te laten balsemen.

Zo lost de Shirodhara (oliegieting) spanningen op en de uitgebreide oliemassage Abhyanga zal ervoor zorgen dat uw laatste beetje stress ook verdwijnt. Een Ayurveda Wellness vakantie is een heerlijk alternatief voor uw klassieke wellnessvakantie.

Of u er nu voor kiest om uw vakantie door te brengen in een wellnesshotel met ayurvedische massages of om in een authentiek Ayurveda hotel een 'Light' kuur te nemen, het staat hoe dan ook vast dat Ayurvedische wellness behandelingen ontspannend werken en verwennen.

Bij SpaDreams bieden wij Ayurveda Wellness verblijven aan in Europa, Azië: u kunt de hele wereld over! Geniet op de mooiste plekken van de meest rustgevende Ayurveda behandelingen tijdens uw Ayurveda wellness reis. Bij SpaDreams bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie en kunt u tijdens werkdagen rekenen op individuele Nederlandse klantenservice.

Let wel op! Ayurveda Wellness is niet te vergelijken met een originele Ayurveda kuur. Er is een aanzienlijk verschil tussen deze twee vakantietypes. Een authentieke Ayurveda reis is een stuk intensiever en zal ook andere resultaten met zich meebrengen dan een Ayurveda wellness reis. Als u nog niet zeker weet welke behandelingen voor u het beste zijn, kunt u natuurlijk contact opnemen met onze experts via info@spadreams.nl!

Vind hier uw perfecte Ayurveda wellnessverblijf