Ayurveda in Europe

Ayurveda Wellness

Ayurvedische massages en helende behandelingen ter kennismaking

Waar wilt u uw Ayurveda Wellnessverblijf doorbrengen?

Ontdek hier onze meest geliefde Ayurveda Wellness hotels

Ayurveda Wellness & Beauty

Ayurveda Wellness biedt u de perfecte mogelijkheid om de wereld van de Oostelijke geneeskunde te leren kennen en om tijdens ontspannende behandelingen uw ziel te laten balsemen en Ayurveda Beauty te ervaren.

De Ayurvedakuur bestaat uit verschillende behandelingen: zo lost de Shirodhara (oliegieting) spanningen op en de uitgebreide Ayurvedische lichaamsmassage Abhyanga zal ervoor zorgen dat uw laatste beetje stress ook verdwijnt. Een Ayurveda Wellness ervaring in een Ayurveda Wellness hotel is een heerlijk alternatief voor uw klassieke wellnessvakantie.

Ayurveda is de leer van het lange leven. Ayurveda Beauty bereikt u door het lichaam te reinigen, stress van u af te laten glijden en uw huid goed te verzorgen met Ayurveda Beauty behandelingen. Essentiële olie en vitaliserende kruiden verkwikken uw huid, terwijl het spa en wellness ambiente voor een vertrouwde en luxe omgeving zorgt.

Of u er nu voor kiest om uw vakantie door te brengen in een Ayurvedische Spa of in een wellnesshotel met ayurvedische massages, het staat hoe dan ook vast dat Ayurvedische Wellness behandelingen ontspannend werken en verwennen. De combinatie van Ayurveda en Wellness is een verrassend aangename manier om afwisseling te geven aan de bekende wellness behandelingen.

Ayurveda Wellness hotels en de Ayurvedische Spa hotels zijn anders dan bijvoorbeeld de Ayurveda Panchakarma kuur. Er is een aanzienlijk verschil tussen deze twee vakantietypes. Een authentieke Ayurveda reis is een stuk intensiever en zal ook andere resultaten met zich meebrengen dan een Ayurveda wellness reis. Voor een kennismaking en een lichtere variant raden wij een Ayurveda Wellness ervaring aan.

Bij SpaDreams bieden wij Ayurveda Wellness hotels aan in Europa, India en Sri Lanka. Zelfs op paradijselijke eilandjes in de Indische Zee kunt u genieten van Ayurveda Beauty behandelingen en ayurvedische lichaamsmassages tijdens uw Ayurveda Wellness reis.


Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Vind hier uw perfecte Ayurveda wellnessverblijf