Amagi Beach Resort

Ayurveda resort aan de westkust van het eiland direct aan de zee met privé strandgedeelte.

Amagi Beach Resort in detail

Uw vakantieland


Sri Lanka – eilandparel in de Indische oceaan. Het eiland lokt met talrijke beroemde tempels uit de meer dan 200 jaar lange cultuur van het land en een indrukwekkende diversiteit aan flora en fauna, droomstranden in een tropenklimaat aan de kust en in de weelderige regenwouden, bijna eindeloze theeplantages in het binnenland.

Uw vakantieoord


Aan de westkust van het eiland ligt het schilderachtige vissersdorp Marawila. Het ongeveer drie kilometer lange strand loopt vlak af en is ideaal om te zwemmen. Het oord is tevens als batik centrum van het hele land bekend.

Uw ayurveda resort


Op slechts enkele voetstappen van de zee verwijdert ligt het Amagi Beach resort. Op het resort bevindt zich een klein privé gedeelte. Met de TukTuk bent u in enkele minuten in het centrum.

Uw verblijf


26 functionele kamers met douche en wc en airconditioning, telefoon, tv, koffie en thee set en terras met uitzicht op het buitenbad. Föhn verkrijgbaar aan de receptie. Éénpersoonskamers zijn tweepersoonskamers om alleen in te verblijven.

Lijst van beschikbare kamers

Eten & genieten


Restaurant met nationale en internationale gerechten. Ayurveda gasten ontvangen verse gerechten met veel fruit en groente en vis. De maaltijden worden naar het Dosha type op ayurveda doktersvoorschrift verrijkt. Bij kookdemonstraties ontvangt u een blik in de bereiding van ayurvedische maaltijden.

Ayurveda


Ayurveda center met 4 behandelruimtes. Het team van ayurveda artsen en therapeuten voert behandelingen zoals gehele lichaamsmassage, hoofd- , rugmassages, pinda sveda kruidenstempel massage, darm- en neusreiniging, shirodhara olie-voorhoofdopgieting, kruiden- of bloemenbaden uit. De ayurvedakuur wordt door de arts voor elke gast naar individuele behoeftes aangepast. Yoga ondersteund de mate van succes van de kuur.

Vrije tijd

Buitenbad met tuin met uitzicht op de zee.
Fietsverhuur. Watersport zoals duiken of surfen aan het strand door de lokale aanbieder.
Strandwandelingen, excursiemogelijkheden zoals b.v. naar Sigiriya rotsvesting, naar Kandy met de beroemde tandentempel , naar Dambulla vestingtempel, naar Pinnawela het olifantenweeshuis, naar de hoofdstad Colombo, naar talrijke tempels en kloosters of naar het hooggebergte.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB): (ca. 31 km / 59 minuten)

Luchthaven Colombo (CMB) op ongeveer 35 km.

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Sri Lanka brochure

Beleef een doelkrachtige droomreis voor lichaam en geest

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Amagi Beach Resort
Boeken Contact Doorsturen