detox-kuur-op-vakantie

Detox kuur

tijd voor de grote schoonmaak van uw lichaam

Een kleine selectie van onze thema's

Detox kuren: met een gericht doel op vakantie

Detox kuur

Een detox kuur houdt in dat u uw lichaam zuivert door een gezond dieet, voldoende vocht in te nemen (groentesap, fruitsap, water, kruidenthee) en het liefst nog in combinatie met een rustgevende wellness omgeving. Onze hotels bieden gespecialiseerde programma's aan, die maken dat u gezond en als herboren van uw vakantie terugkomt.

Hoe het werkt:

De eerste stap is om aan de hand van een aangepast voedingsschema met een regelmatige structuur een gezonde basis te leggen. Daarnaast krijgt u natuurlijk reinigende en hotel specifieke supplementen aangeboden. Dit gaat van sapkuren en zwavelbronnen tot sportprogramma's of meer meditatieve behandelingen. U kunt zelf bepalen hoe uw programma eruit ziet! Ondersteund door massages, gezichtsbehandelingen, lympfdrainages, verpakkingen en maskers wordt de reiniging van uw lichaam op een aangename en doeltreffende manier bereikt.

In de week voor uw detoxkuur raden wij aan om alvast langzaam af te bouwen met het nuttigen van koffie, zwarte thee, alcohol, tabak, suiker, vlees, vis, brood en zuivelproducten. Door langzaam af te bouwen voorkom je al te snelle detoxreacties tijdens het vasten zoals hoofdpijn, duizeligheid, spierpijn en vermoeidheid. U kunt kiezen uit verschillende soorten detox kuren, zoals een sapkuur of een ontgiftingskuur.

Natuurlijk kunt u naast detoxen ook andere manieren vinden om uw lichaam te reinigen en af te vallen, zoals vasten of sportvasten.

Vind hier uw perfecte detoxkuur