detox-kuur-op-vakantie

Detox vakantie

voel je licht als een veer en vol energie

Detox vakantie: gezond op vakantie en gezonder terug

Detox vakantie

Een detox vakantie, is dat wat?

Wij zeggen volmondig, ja! Het is de perfecte gelegenheid iets voor uw gezondheid te doen en tegelijkertijd heerlijk op vakantie te zijn.

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting  of ontslakking genoemd. Vaak houdt het detox-dieet in dat men geen vast voedsel eet. Men drinkt dagelijks acht tot twaalf glazen alleen maar sappen op basis van water, fruit en ahornsiroop. Zorg ervoor dat u enkele dagen voor de kuur al minder gaat eten en drinken. Zo wordt het lichaam voorbereid op de detox-kuur.

Lymfedrainage is een onderdeel van een strenge detox. Dit is een therapeutische massage. Het werkt ontspannend, bevordert de celvernieuwing en verbetert de afvoer van afvalstoffen in uw lichaam. Het is verstandig om na de massage nog even de sauna (liefst infra-rood) in te gaan, zodat men de laatste giftige stoffen uit kan zweten.

De detox vakanties die wij aanbieden vinden allemaal plaats in prachtige spa hotels en professionele kuuroorden. Onder ervaren begeleiding ondergaat u uw detox kuur en realiseert u uw gewichtsverlies. In India wordt de detox kuur vooral gezien als Ayurveda kuur, waarbij kruiden en oliën een grote rol spelen. Deze detox-versie is uitstekend te combineren met yoga en meditatie.

Detox vakanties zijn mogelijk over de hele wereld. Wilt u niet zo ver hoeven reizen, dan is een detox vakantie in West- of Zuid-Europa perfect voor u. Als u het op de authentieke manier wilt beleven, is een Ayurveda vakantie in India of op Sri Lanka voor u weggelegd. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U komt heerlijk gezond terug van vakantie!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw ideale detox vakantie