ayurveda-in-duitsland

Ayurveda in Duitsland

bij echte professionals maar lekker dichtbij

Onze beste Ayurveda hotels in Duitsland

Ayurveda in Duitsland

Ayurveda in Duitsland wordt gezien als de opkomende gezondheidstrend in 2017. Ayurveda kuuroorden in Duitsland zijn geliefd. Er is een goede balans tussen Duitse professionaliteit, authentieke ayurvedische kennis en wellness. SpaDreams werkt samen met partners die ayurveda in Duitsland vakkundig toepassen. Een Ayurveda kuuroord in Duitsland is een goede optie als u uw lichaam en ziel ayurvedisch wilt verzorgen, en het liefst de reis met de auto of trein wilt kunnen afleggen.

Het lichaam verzorgen, met de juiste maaltijden, massages en oefeningen. Dit wordt gedaan in de Ayurveda kuurorden in Duitsland: uw Dosha type wordt bepaald op basis van uw lichaams- en karaktertype. De kuur wordt vervolgens aangepast op elke individuele persoon. Hierdoor is deze kuur zeer individueel en succesvol. Er zijn drie Dosha types:
•    Vata (Wind, lucht Pneuma), beweging
•    Pitta (water en vuur, Chole), stofwisseling
•    Kapha (aarde en water, Phlegma), structuur

Er zijn verschillende soorten Ayurvedakuren, die zijn gebaseerd op het voorbeeld uit India en Sri Lanka. Het is belangrijk dat men een onderscheid maakt tussen de traditionele Ayurvedakuur en Ayurveda Wellness. Bij de traditionele kuren staat het gezondheidsaspect op de voorgrond, zoals bijvoorbeeld bij de klassieke Panchakarma kuur. Het gaat hierbij om de volledige reiniging van het lichaam. Tijdens een Ayurveda wellnesskuur draait het meer om ontspanning: massages met helende oliën zijn hierbij het middelpunt. 

Het goede is, dat u voor deze behandelingen niet helemaal naar India moet, waar deze behandeling vandaan komt en al sinds 5000 jaar in de praktijk wordt gebracht. Bespaar uzelf de lange vlucht naar Zuidoost-Azië en rijd simpelweg een paar uren naar een Ayurveda resort in Duitsland. Wij bieden hoogwaardige hotels in Duitsland die Ayurveda op het hoogste niveau aanbieden. Het comfort van westerse luxe en de helende werking van oosterse geneeswijzen. Een ideale combinatie!

Combineer uw Ayurvedische verblijf met bijvoorbeeld yoga of meditatie, kom volledig tot rust en vind uw innerlijke rust weer terug.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw Ayurveda vakantie