Entspannen beim Rumänienurlaub

Roemenië

Geniet van het uitzicht en de onvergelijkbare schoonheid

Verken de geheimen van de natuurlijke Roemeense rijkdommen

Miljoenen jaren geleden vormden machtige natuurkrachten het huidige aardoppervlakte. Onder invloed van erosie, klimaat en weersomstandigheden ontstonden in veel streken adembenemende landschappen en formaties. Roemenië is hierop geen uitzondering.   

De unieke, zouthoudende meren in de Oostelijke Karpaten stammen nog uit de oertijd. Fascinerend is dat de zoute meren in staat zijn een grote hoeveelheid zonnewarmte op te slaan en zich zo, op fenomenale wijze, tot een natuurlijk vewarmd badoord hebben ontwikkeld. Gynaecologische, motorische, maar ook endocriene, aandoeningen kunnen in het oosten van het Transsylvanische plateau behandeld worden. Met SpaDreams kunt u uw persoonlijke therapeutische vakantie in Roemenië geheel conform uw eigen wensen beleven.  

Wanneer u graag een klassieke geneeskrachtige of thermale kuur zou willen doen gedurende uw gezondheidsvakantie, begeeft zich naar de talrijke bronnen in het zuidwesten van Roemenië. Door de veelzijdige samenstelling van het geneeskrachtige water, bestaand uit verschillende mineralen zoals calcium, zwafel en jodium, kunnen reumatische en neurologische klachten, maar ook aandoeningen aan het spijsverteringssysteem en de luchtwegen, succesvol worden verlicht gedurende het genezingsproces.  

Tegelijkertijd biedt de natuurlijke omgeving u heuvel- en berglandschappen die in idyllische, dromerige golven in de omgeving opgaan en u de mogelijkheid bieden in een rustige en ontspannen ambiance de stress achter u te laten. Adem diep in terwijl u door afgelegen weilanden en wouden wandelt en gun uzelf dit verrukkelijke moment van ontspannen afzondering.   

Ontspan u volledig aan de Roemeense rivièra, in het eerste kuuroord van Roemenië. In 1892 opgericht, heeft dit historische oord zich ontwikkeld door een interactie van behandelingen met geneeskrachtige modder en weldadig, zouthoudend water in combinatie met het optimale geneeskrachtige klimaat van de Zwarte Zee.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Roemenië