Gesunder Urlaub in Rumäniens Landschaft

Oost-Europa

Ontdek de geheimen van de prachtige ongerepte schoonheid

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Oost-Europa

Ontdek de meest populaire locaties in Oost-Europa

Levendige contrasten in idyllische badplaatsen

Een groot aantal veelzijdige gezondheids- en vrijtijdsprogramma’s wachten op u gedurende uw vakantie in Oost-Europa, ver van de hectische, alledaagse stress. De buitengewone landschappen van de Oost-Europese berggebieden en bloeiende valleien waar riviertjes zich kabbelend voortbewegen, zijn zonder twijfel een tweede blik waard.   

Ontdek goed verborgen natuurlijke schatten in afgelegen wouden, grotten en bergachtige gebieden en bezichtig gedurende uw reis met SpaDreams prachtig bewaard gebleven middeleeuwse kasteelruïnes, classicistische paleizen en traditionele architectuur.  

Bewonder de omgeving terwijl u door dromerige bossen wandelt en over weidepaden struint of doorkruis de schitterende omgeving met de fiets. 

Aan de Zwarte of de Adriatische Zee staat niets een perfecte strandvakantie in de weg. Dompel uw lichaam rustig onder in kristalhelder water, trek uw baantjes in het zwembad van uw hotel of probeer eens iets dat u nog nooit heeft geprobeerd, kajakken, waterskiën of zeilen bijvoorbeeld. 

De Oost-Europese landen staan tevens bekend om hun grote aantal geneeskrachtige en thermale baden. Of u nu de voorkeur geeft aan Tsjechië, Slovenië of Hongarije – vanwege een breed aanbod, dat van toepassing is voor een groot aantal indicatoren, vindt u met SpaDreams altijd uw individueel passende kuurprogramma. In de uitstekende spalandschappen van de speciaal geselecteerde kuur- en wellnesshotels kunt u alles eens even helemaal uitschakelen. Ga voor een pauze de sauna in of gun uzelf een luxueuze massage waarbij u de stress van de laatste weken snel vergeet. 

U bent liever sportief actief en wil ook in uw vakantie bewegen? Geen enkel probleem! SpaDreams heeft een grote hoeveelheid aantrekkelijke sportieve aanbiedingen, die begeleid worden door professioneel opgeleide therapeuten en trainers. Kom tot uzelf met yoga, laat uw energie vrij met een personal trainer of werk aan uw uithoudingsvermogen door nordic walking.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Oost-Europa