Im Nahen Osten entspannt beim gesunden Urlaub

Midden-Oosten

Uw exclusieve gezondheids-retraite in de sfeer van het Midden-Oosten

Ontdek de meest populaire locaties in het Midden-Oosten

Een onvergetelijke vakantie

Geniet van een ontspannende wandeling op een eindeloos wit zandstrand, langs het azuurblauw zeewater, omringd door palmbomen. Zoek een schaduwrijke plaats, leg uw handdoek neer en dompel uzelf onder in het verkoelende kristalheldere water van de Arabische Golf. Stimuleer uw welzijn gedurende een weldadige geneeskrachtige kuur in de grootste natuurlijke spa ter wereld met krachtige modder, regenererend zout water en uniek gevormde zoutformaties in een indrukwekkende omgeving.  Mysterieuze culturele, architectonische en natuurlijke schatten nodigen u uit het Midden-Oosten te komen verkennen. Laat de kans niet voorbij gaan om de kostbaarheden van de Oriënt van nabij te beleven gedurende een individueel voor u samengestelde vakantie van SpaDreams.  

De combinatie van een gezondheidsbevorderend klimaat, gemineraliseerd zeewater, dat tevens een hoog zoutgehalte bevat, en het bijbehorende geneeskrachtige slib creëren de perfecte ingrediënten voor een effectieve helende kuur tijdens uw gezondheidsvakantie. is Een verblijf aan de Dode Zee is bijzonder aan te bevelen voor mensen met huidaandoeningen, reuma of bij problemen met de luchtwegen. Maar de regio is niet alleen de moeite waard voor een kuurverblijf. Ook voor een ontspannen wellnessvakantie bent u in de hotels en resorts van Jordanië of Israël op de juiste plaats.

Luxueuze en exclusieve spa- en beautyprogramma’s begeleiden uw zonnige dagen in de Verenigde Arabische Emiraten. Gun uzelf een paar dagen ver van de alledaagse beslommeringen en voel u als herboren in de eersteklas wellnesslandschappen. Beleef spannende excursies in de uitgebreide woestijngebieden met hun fascinerende rots- en steenformaties. Bewonder de overblijfselen van lang vervlogen tijden, vreemdelingen in deze moderne tijd. Bijzonder de moeite waard zijn de sensationele steden Dubai en Sharjah met hun imposante skylines en enorme aantal oeroude, traditionele cultuurmonumenten, welke in talrijke musea te vinden zijn. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in het Midden-Oosten