Wohlfühlen beim Wellness-Urlaub in Indonesien

Indonesië

Eiland van de Goden, geuren en wellness-behandelingen

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Indonesië

Ontzag temidden van prachtige rijstterassen

Een zachte gongslag klinkt en vult de ruimte met een brommende trilling. Van buiten komt het gedempte geluid van kletterende, warme tropenregen terwijl de kostbare geur van sandelhout en amandelolie de ruimte vult met een rustgevende en ontspannende ambiance. In dit magische moment ontwaakt uw innerlijke spiritualiteit en alle dagelijkse stress lost als vanzelf op.  

Welkom in Indonesië.

U bent op zoek naar een authentiek oord om u terug te trekken maar wilt tegelijkertijd ook een ruim cultureel aanbod? Dan bent u op de grootste eilandstaat ter wereld precies op de juiste plaats.  

Breng een bezoek aan het onberoerde noorden van Bali, waar tropische landschappen van weelderig begroeide jungle en geurende koffieplantages het spectaculaire achterland sieren en gunt u zich tussen artistiek gebogen rijstterrassen een weldadige Balinese massage.  In het centrum van het wellnesstoerisme ligt het spirituele kunst- en cultuurcentrum van Bali, Ubud. De naam is afgeleid van het Balinese woord, ubad dat medicijn betekent. De schilderachtige omgeving nodigt u uit om, naast het bezichtigen van prachtige tempels, het bewust beleven van lang vergane tijden en de kleurige, traditionele markten, volledig tot rust te komen en uw lichaam te laten profiteren van een diepe ontspanning. Hier vindt u zonder problemen uw spirituele centrum via yoga en meditatie terwijl u omringd bent door de typische, evenwichtige charme van dit land. 

Wanneer u graag actief ontspant vormen de imposante vulkaanlandschappen in het centrum van Indonesië, op Java, uw ideale bestemming. Onderneem intensieve wandeltochten naar het adembenemende turquoise gekleurde kratermeer en beloon uzelf daarna met een heerlijke, vers toebereide lunch op één van de talrijke ecologische boerderijen

Laat uw ziel balsemen aan de stralend witte stranden van de Gili Islands of zoek, terwijl u van eiland naar eiland gaat, uw persoonlijke welzijnsoord op één van de kleine droomeilandjes. U bent een liefhebber van de onderwaterwereld? Dan wachten hier duizelingwekkende duiktochten en snorkeluurtjes op u tussen ongelooflijk fraai gekleurde koraalriffen. 

Aarzelt u niet langer en beleef met SpaDreams de bevrijdende, vriendelijke ambiance van Indonesië.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Indonesië