Over SpaDreams

Wie we zijn

SpaDreams is de toonaangevende aanbieder van gezondheids- en wellnessreizen in veel Europese landen. Onze visie is om mensen te helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Dit doen we al sinds de oprichting van ons moederbedrijf, Fit Reisen, in 1975 met een verscheidenheid aan holistische reizen op maat van de individuele behoeften van onze klanten. Omdat de vraag naar Fit Reisen-producten groeide en we een toenemende vraag van internationale klanten zagen, werd in 2013 het merk SpaDreams gecreëerd om onze producten in veel meer talen en landen te verkopen.

Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid in het gezondheidstoerisme blijkt uit talrijke prijzen en certificaten. We zijn er trots op dat we het Trusted Shops-keurmerk hebben ontvangen als aanbieder van gezondheids- en wellnessreizen en zijn meerdere malen gecertificeerd door de TÜV Rheinland voor onze hoge kwaliteitsnormen.

Onze filosofie

Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheid en welzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ons doel is om onze klanten een breed scala aan gezondheids- en welzijnsprogramma's te bieden die hen helpen hun fysieke, mentale en emotionele welzijn te verbeteren.

We leggen er grote nadruk op dat elk van onze programma's wordt ontwikkeld en geleverd door ervaren deskundigen om hoge kwaliteit en effectiviteit te garanderen.

Onze filosofie is gebaseerd op drie fundamentele waarden: individualiteit, duurzaamheid en innovatie. Ieder mens is uniek - net als onze op maat gemaakte gezondheidsretraites, die zijn gebaseerd op de individuele behoeften van onze klanten.

Wij zijn ons bewust van de impact van onze acties op het milieu en zetten ons in voor verantwoorde en duurzame praktijken op alle gebieden van ons bedrijf. Daarnaast streven we voortdurend naar innovatie om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de nieuwste en meest effectieve programma's kunnen bieden.

Ons aanbod

Ons aanbod omvat een breed scala aan gezondheids- en wellnessprogramma's, afgestemd op de individuele behoeften en wensen van onze klanten. Wij bieden programma's voor alle gebieden van het gezondheids- en wellness-spectrum, van detox- en Ayurveda-programma's tot yoga-retraites en medische spa-programma's. Er worden voortdurend nieuwe therapievormen aan de programma's toegevoegd, evenals nieuwe bestemmingen. Met SpaDreams kunt u kiezen uit meer dan 5.000 zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen op meer dan 400 locaties in 50 landen.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis begint in 1975 met de opening van ons eerste reisbureau in Frankfurt am Main, Duitsland. In die tijd waren gezondheids- en wellnessreizen nog nieuw en relatief onbekend, maar we waren ervan overtuigd dat we een niche in de markt hadden gevonden.

In de loop der jaren hebben we ons aanbod voortdurend uitgebreid om aan de behoeften en wensen van onze klanten te voldoen. We werken voortdurend aan de verbetering van onze programma's en diensten en kijken ernaar uit om een leidende rol te blijven spelen op het gebied van gezondheids- en welzijnsreizen.

Onze klanten

Onze klanten hechten, net als wij, veel belang aan gezondheid en welzijn. Of het nu gaat om gestreste zakenmensen, koppels die ontspanning zoeken of wellnessliefhebbers die alleen reizen - bij ons vindt iedereen het juiste aanbod. In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons steeds aangepast aan de veranderde behoeften van de klant en ons aanbod dienovereenkomstig uitgebreid. Met succes: onze partners en klanten vertrouwen ons. Wij zijn dankbaar voor een klanttevredenheid van 99 procent!

Ons team

Ons team in Hamburg

Bij SpaDreams zijn we gepassioneerd om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen die hen op weg helpt naar een gezonder en gelukkiger leven. Van boeking tot vertrek staat daarom een gemotiveerd team van experts aan uw zijde.

En omdat onze medewerkers het hart van ons bedrijf vormen, leggen we grote nadruk op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en bieden we regelmatig trainingen en opleidingen aan. We versterken de teamgeest met regelmatige community-activiteiten zoals bowlen, kooklessen of onze jaarlijkse winter- en zomerfestivals.

Wij geloven dat een positieve en ondersteunende werkomgeving uiteindelijk ook alle klanten de beste reiservaring zal geven.