Park aan het Meer - Nattika Ayurveda
COMFORT

Authentieke Nattika Ayurveda in Nederland

Ontdek de wonderen van de traditionele Indiase geneeskunst Ayurveda zonder de vermoeienissen van een lange vlucht. Met een uitstekend gekwalificeerd team, op maat gemaakte behandelingen, en een rustige, droomachtige locatie, onderscheidt dit retreat zich van andere Ayurvedische hotels in Nederland. Hier vindt u traditionele Ayurveda-filosofie in een adembenemende omgeving.

Populairste faciliteit

Rustige omgeving
Aan het meer
Ideaal voor alleenreizigers
In de natuur
Ayurveda arts
Nieuw bij SpaDreams
Honden toegestaan
Yoga
Turksbad

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Ayurveda 1 persoon + reisgenoot

2 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 490 €

Soukhya kort verblijf

2 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 700 €

Nirvana Verjongingskuur

4 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.400 €

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 2.450 €

Park aan het Meer - Nattika Ayurveda in detail

Uw Ayurveda-hotel

Omgeven door de adembenemende Tollensesees in Mecklenburg-Voor-Pommeren, bevindt zich het Park aan het Meer - Nattika Ayurveda, een plek van herstel. Gebaseerd op de traditionele Ayurveda-filosofie is het gehele concept van het gebouw gericht op de gezondheid en het welzijn van lichaam en ziel. Het 84 hectare grote terrein betovert met een adembenemend uitzicht op het landschap, gasten kunnen de schoonheid en rust van de natuur genieten en de stress van het dagelijks leven voor een moment vergeten.

Eten & genieten

Als onderdeel van de Ayurvedische volpension geniet u van heerlijke vegetarische gerechten.

Ayurveda Centrum

Het Ayurveda Centrum, een mix van modern design en traditionele elementen, is een oase van rust en ontspanning. Gasten krijgen hier de kans om een persoonlijk behandelplan te ontvangen van een hooggekwalificeerd team van Ayurvedische dokters en therapeuten. Alle Ayurveda-behandelingen zijn gebaseerd op de beproefde principes van de juiste onderzoek en beoordelingen: Darshana – inspectie en observatie, Sparshana – palpatie, percussie, auscultatie en Prashna – ondervraging van de gezondheidstoestand met een focus op de eigen levensstijl, voeding, gewoonten en omgeving. Op basis van deze resultaten stelt de Ayurveda-specialist het individuele behandelconcept vast. De behandelingen omvatten bijv. Panchakarma-behandelingen, verjongende Rasayana-therapie, stressmanagementtechnieken, levensstijladvies en klassieke massages, voetmassage, medisch stoombad, gezichtspakkingen en veel meer. De met riet bedekte yogazaal (op ca. 400 m) wordt overspoeld met natuurlijk licht en is een ideale plek voor yoga en meditatie. Ervaar yoga niet alleen als een fysieke oefening, maar als een transformerend therapeutisch hulpmiddel om een holistische spirituele, psychologische en fysiologische genezing te bereiken.

Vrije tijd

Dagelijks vrijetijdsprogramma: kruidentuin, kooklessen, kampvuur bij het meer, theetijd, klassieke instrumentale muziek, Ayurveda-lezingen en nog veel meer.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

29 elegant en comfortabel ingerichte gastenkamers met een mix van attent design en een droomachtig uitzicht op de omgeving. Alle met bad/douche/wc, föhn, badjas en slippers, kabel-tv, loungegedeelte met koelkast en waterkoker, suite pad, kluis en telefoon. 2pk standaard (ca. 20-24 m²), 1pk standaard (ca. 12-18 m²), 2pk comfort (ca. 25-29 m²), 1pk comfort (ca. 15-20 m²), 2pk deluxe (ca. 30-34 m²). Appartementen met aparte woonkamer, keuken en balkon op aanvraag.

 • Foto volgt binnenkort

  2PK comfort

   ca. 25-29 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  2PK standaard

   ca. 20-24 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  2PK Deluxe

   ca. 30-34 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK=2PK standaard

   ca. 20-24 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK standaard

   ca. 12-18 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK=2PK comfort

   ca. 25-29 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK comfort

   ca. 15-20 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK=2PK Deluxe

   ca. 30-34 qm
  Meer details

Locatie

Park aan het Meer - Nattika Ayurveda
Duitsland, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Penzlin
Station Neustrelitz Hbf
ca. 26km/29min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt