Top 1 Hotel in de regio Westkust Dit is ons top 1 hotel in Westkust. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

Cinnamon Sea Health Care

Individuele Ayurveda-behandelingen op een geweldige locatie

De Cinnamon Sea Health Care, uw familie resort in Ayurveda, ligt direct aan het strand met een fijn zandstrand.

Meest populaire hotelkenmerken

 • Aircoditioning
 • Zwembad
 • Rustige omgeving
 • Aan zee
 • zonder drempels / aangepast aan gehandicapten
 • Ayurveda arts
 • Nieuw bij SpaDreams
 • Ayurveda naar Doshatype
 • Yoga

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Klassieke Ayurveda kuur nieuw

vanaf 13 nachten, tweepersoonskamer, volpension

1.204 €

 • Ayurvedisch volpension inclusief kruidenthee en water
 • Consult met de Ayurvedische arts tijdens de Ayurveda-kuur
 • Dagelijkse ayurvedische behandelingen zoals aanbevolen door de arts van Ayurveda
 • 5x per week yoga
 • Transfer van / naar luchthaven van Colombo (op aanvraag)

Telefoon boekingsnummer: 7C1P1

Uw reis aanpassen:

Cinnamon Sea Health Care in detail

Uw Ayurveda Hotel

☀ Tegenwoordig is het moeilijk om plaatsen te vinden die hun eigen magie uitstralen omdat ze min of meer onbekend, onontdekt en ongeschoold zijn. Het baailandschap van Marawila, ongeveer 45 minuten rijden ten noorden van de luchthaven Banderanaike in Sri Lanka, is er een van. In dit deel van Sri Lanka kunt u originaliteit ontdekken zonder internationale hotelketens en een klimaat waarvan de hoge luchtvochtigheid wordt getemperd door een frisse bries. Gezond gezien is de Cinnamon Sea Health Care aan zee gelegen voor Pitta-georiënteerde gasten met een hoog energiegehalte en sterke Vata-neigingen, maar ook voor reizigers met een korte cursus die geen tijd willen verliezen door langere transfers en hun behandeling ter plaatse willen maximaliseren.

Ligging & omgeving

Het christelijke dorp Marawila ligt ten noorden van Colombo op een rustige locatie, direct aan de oceaan. De kustlijn met een zandstrand is geschikt om het hele jaar door te zwemmen.

Zo woont u

Alle 20 kamers van het gebouw kijken uit op zee en hebben een douche / toilet, kingsize bedden, airconditioning, klamboe, balkon of terras. De kamers zijn Ayurvedisch functioneel en hebben geen tv of telefoon. In het geval van ziekten die nachtelijke hulp vereisen, worden noodsignalen omgeschakeld. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, de ingang is uitgerust met een oprit. Geef mobiliteitsbeperkingen op bij het boeken, zodat kamers beschikbaar op grondniveau beschikbaar zijn.

Ecce Tweepersoonskamer

Ecce tweepersoonskamer met uitzicht op zee, voornamelijk op de begane grond. Uitgerust met douche / bad / WC, kingsize bedden, airconditioning, klamboe, terras. 

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamer met toegang voor rolstoelgebruikers

Kamercode voor telefonische boekingen: 7C1D1

Ecce 1pk = 2pk

Ecce 1pk = 2pk  met uitzicht op zee, meestal op de begane grond. Uitgerust met douche / bad / WC, kingsize bedden, airconditioning, klamboe, terras. 

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 7C1E1

Decce Tweepersoonskamer

Decce tweepersoonskamer met uitzicht op zee, meestal op de 1e verdieping. Uitgerust met douche / bad / WC, kingsize bedden, airconditioning, klamboe, balkon. 

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 7C1D2

Decce 1pk = 2pk

Decce 1pk = 2pk met uitzicht op zee, meestal op de 1e verdieping. Uitgerust met douche / bad / WC, kingsize bedden, airconditioning, klamboe, balkon. 

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: 7C1E2

Eten & genieten

Ayurvedische gerechten worden geserveerd in buffetvorm en individueel volgens het recept van de Ayurveda-arts.

Ayurveda Center

Cinnamon Health Care, zoals Lake Escapes Health Care (zie hieronder), draait allemaal om vakmanschap. Het gaat niet om een speciale sfeer in het Ayurveda-centrum. Het gezondheidsproject zal binnen de beschikbare tijd worden gebouwd. De maximale behandelingscapaciteit van het huis wordt gedekt door 10 behandelkamers voor 20 kamers.

Het huis is gespecialiseerd in stresssymptomen, burn-out, cardioproblemen, apoplexy, psoriasis, neurodermatitis, tinnitus en diabetes.

Het Ayurveda-centrum staat onder leiding van Dr. Honey Raj Kuruvilla. Het team kent elkaar goed en harmoniseert. 

Behandelingen worden gebaseerd op gezondheidsbehoeften. Na het eerste onderzoek wordt het verloop van de behandeling van het verblijf bepaald - na het bepalen van de fysieke conditie. Het bouwt vertrouwen, het zal worden uitgelegd behandelmethoden, achtergronden, voedselsequenties, diëten, het mogelijke gebruik van acupunctuur en / of verwijdering / afgifte van hun eigen medicijnen of natuurgeneeskundige vervangers. Duurzaam, zachtaardig, effectief. Dit houdt rekening met de omgeving van de Cinnamon Sea Health Care. Stressproblemen met het eindresultaat Burnout, apoplexie of hartinfarct en bijbehorende hypertensie worden actief bestreden onder invloed van het klimaat, de eigen keuken met een eigen teelt en flexibele basishouding onder medische invloed. Rust en zeebries zijn inbegrepen.

Yoga wordt ter plekke aangeboden en biedt een speciale, spirituele ervaring met een direct uitzicht op de zee.

Vrije tijd

Met meer dan 500 jaar koloniale geschiedenis ligt Negombo op slechts 25 minuten afstand, en dagtochten naar Anuradhapura, Dambulla, Maho of Wilpattu National Park kunnen worden geregeld met elk 2-2,5 uur rijafstand.

Aankomst

Transfer van / naar luchthaven van Colombo inbegrepen.

dichtstbijzijnde luchthaven
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 30 km / 56 minuten)

Hotelfaciliteiten in één oogopslag

 • Aircoditioning

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures

Sri Lanka brochure

Beleef een doelkrachtige droomreis voor lichaam en geest

Download PDF Bekijk alle brochures
Boeken Contact Doorsturen