retraite-op-reis-naar-rust

Retraite

rust voor lichaam en geest

Retraite: op reis naar rust

Retraite

Retraite betekent letterlijk terugtrekken, even weg van alles en de rust vinden. Tijdens een retraite reis leert u om dingen los te laten. Ontdek wat dit met u doet.

Soms is het even allemaal te veel, u bent te druk met rennen naar werk, huis, vrienden, sport en hobby's. Het enige waar u naar verlangt is rust. Rust in uw hoofd, rust in uw lijf. Rustig kunnen slapen zonder te piekeren over deadlines en alle dingen die u nog wilde doen voor de dag alweer om zou zijn.

Dit wordt in onze hotels ondersteund met voedzame en gezonde maaltijden voor een algeheel welzijn. Het geschoolde personeel helpt u ook graag bij spirituele vragen en indien u een speciaal dieet volgt, dan wordt hiermee uiteraard rekening gehouden door de koks. Vind uw rust in het fantastische India of in het betoverende Sri Lanka.

Vind hier de mooiste retraite reizen van SpaDreams. Ga op zoek naar uw innerlijke rust. Denk bijvoorbeeld aan een Ayurvedareis of een yogavakantie om tot uzelf te komen. Prachtig gelegen hotels en resorts midden in de natuur zorgen ervoor dat u even helemaal bij kunt komen en de alledaagse stress achter u kunt laten.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze retraite reizen. Vind uw perfecte ontspanningsreis en kom volledig tot rust gekomen weer terug. U kunt er dan weer volledig tegenaan!

Voor meer informatie kunt u ons bellen: 020 894 3655 of e-mailen: info@SpaDreams.nl.

Stel hier uw perfecte retraite reis samen