Meditatie vakantie

Meditatie Vakantie

laat de lotus in u opbloeien

Onze best beoordeelde Meditatie vakanties

Meditatie Vakantie - Harmonie, helderheid en oplettendheid

Meditatie vakantie met besteprijsgarantie

Meditatie is gebruikelijk in veel culturen en religies en vraagt om oplettendheid en concentratie. Met verschillende oefeningen vindt de mediterende de weg naar innerlijke harmonie, helderheid en sereniteit. U geeft uw geest de wonderbaarlijke gelegenheid om volledig tot rust te komen en om even te genieten van een korte pauze. Regelmatig mediteren is ongelooflijk weldoend en zorgt ervoor dat uw lichaam, geest en ziel in balans komen. Stap voor stap zal het belangrijker voor u worden en het zal u meer kracht en helderheid brengen.

Een meditatie vakantie is een wonderbaarlijke gelegenheid om even wat meer tijd voor intensieve meditatie te nemen en volkomen los te laten van stress en zorgen van alledag. Geniet van deze verdiende pauze en grijp de kans aan om een stukje dichterbij uzelf te komen. Tijdens deze bijzondere vakantie kunt u helemaal uzelf zijn, alles loslaten en uzelf op de spannendste reis van uw leven begeven – namelijk de reis naar uzelf.

Misschien heeft u meditatie nog nooit uitgeprobeerd – dan kunt u met een van onze meditatie reizen perfect in deze fascinerende, nieuwe wereld duiken en u op bewustzijn vergrotende en inspirerende wegen begeven.

Beleef met SpaDreams meditatie in de meest uiteenlopende landen op wonderschone plaatsen: in Ashram, bijvoorbeeld op Mallorca, of ook gewoon lekker makkelijk dichtbij huis, in Duitsland. Ook een meditatie vakantie bij de wortelen van de meditatie in India, aan de voet van de Himalaya, is uiterst indrukwekkend en enorm de moeite waard. Wij hebben talrijke meditatie reizen over de hele wereld, verdeeld over de prachtigste oorden. Ontdek ons aanbod en beleef met SpaDreams uw perfecte meditatie vakantie!

Natuurlijk kunnen wij ook de combinatie van meditatie en yoga op vakantie aanbevelen. Zo kunt u ook uw lichaam met geweldige Asana’s op wonderbaarlijke wijze in balans brengen. Zo leert u uw intuïtie ook in het lichaam te activeren, traint u uw algemeen handelen en vindt u innerlijke balans.

 

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie

Yoga Weekend

Yoga Reizen

Retraite Weekend

Yoga Retreat

Retraite

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind uw perfecte meditatie vakantie