beauty-weekend

Beauty weekend

een paar dagen verwend worden

Hotels met beauty arrangementen

Alles in het teken van schoonheid

Wanneer we het over schoonheid hebben praten we natuurlijk niet alleen over uiterlijke schoonheid maar praten we ook over hoe we ons van binnen voelen. Wanneer we een beautyweekend of anti-agingreis boeken moeten we er tenslotte voor zorgen dat zowel de buitenkant als de binnenkant aan bod komen. Het is niet voor niets een bewezen feit dat wanneer u zich van binnen goed voelt, dat aan de buitenkant te zien is!

En of u nu voor het één of het ander kiest, in beide gevallen betekent dit dat er heerlijk ontspannen en genoten gaat worden. Het aanbod van SpaDreams is zo groot dat u zich, waarheen u ook gaat, van top tot teen kunt laten verwennen!

Het gaat van een manicure, pedicure en voetreflexzonemassage naar verstevigende bodywraps, gezichtsbehandelingen, reinigende processen en vitaliserende massages. Aarzel geen moment om uw huid met peelings, maskers en alle mogelijke massages te laten verwennen teneinde de veerkracht van uw huid te bevorderen.

Alle SpaDreams beautyhotels staan erom bekend uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken voor de allerbeste resultaten. Dit geldt niet alleen voor de cosmetische producten maar ook voor de natuurlijke producten, zoals voor Fango- en Thalassobehandelingen. De vakkundig opgeleide schoonheidsspecialisten verstaan hun werk en zorgen in een handomdraai voor een jonger, frisser en gezonder uiterlijk. Daar is geen scalpel of naald voor nodig! En vergeet niet dat ook detoxbehandelingen en een saunabezoekje uw huid op gezonde wijze doen stralen.

Wanneer u na zo’n heerlijk ontspannen beautyweekend thuiskomt zijn de jaren van u afgevallen. Het is nog maar de vraag of ze u herkennen, zo jong en fris ziet u eruit!

Een weekend is wat u betreft te kort? Waarom dan niet meteen een beautyvakantie boeken? Werp eens een blik op ons blog en ontdek al onze artikelen aangaande wellness & beauty.

U heeft nog vragen of wensen? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte beauty weekend