Meditationsreise

Meditatie Reis

Op reis naar uw innerlijke rust

Ontdek onze geliefde meditatie reizen

Volledig in evenwicht

Chaos, stress en al die verplichtingen die het alledaagse leven je oplegt inruilen voor absolute rust, schilderachtige oorden en wat mindfulness? Klinkt aantrekkelijk? Ga dan gewoon met ons mee op een fantastische meditatiereis! Hier leer je wat tot rust komen werkelijk betekent. Even heerlijk echt tijd voor jezelf en met meditatie en harmoniserende yoga-oefeningen lichaam, geest en ziel weer in balans brengen.

En omdat wij weten dat een verandering van omgeving helpt om nog sneller uit te schakelen en te ontspannen hebben wij meditatiereizen naar schitterende locaties voor je in ons assortiment.

Onze gecertificeerde, ervaren yogaleraren stellen professionele programma’s samen waarbij je je volledig kunt ontspannen en moeiteloos de weg terug naar jezelf kunt vinden. Gedurende een meditatiereis begint de dag meestal met een verkwikkende yogasessie of stimulerende meditatie, soms zelfs met een bijzonder inspirerende meditatiewandeling voor een daadkrachtig begin van de dag. Fris en uitgerust kun je daarna met volle teugen van je dag genieten.

Ook aan het einde van elke vakantiedag vindt, gedurende een meditatiereis, weer een yogasessie of meditatie plaats zodat je je dag in alle rust kunt afsluiten. Je slaapt gegarandeerd als nooit tevoren!

Als reisbestemmingen voor meditatiereizen hebben we uitzonderlijke en charismatische locaties geselecteerd, zoals bijvoorbeeld een meditatief verblijf in een Ashram of in een indrukwekkend middeleeuws klooster. Zo krijgt de reis ook nog een heel eigenzinnige en avontuurlijke ambiance en kun je je bewust en in alle rust met jezelf onderhouden. Duik onder in die bijzondere wereld en ontdek het fantastische effect van een time out met yoga en meditatie!

Ook mediteren in de natuur is ongelooflijk weldadig en helpt wonderlijk goed bij het ontspannen. Het prachtige groen en de geur van woud en weide evenals de stilte van de natuur maken aantoonbaar meer tevreden, doen de polsslag dalen en ontspant. Nog afgezien van de aangename activiteiten die het beste uit te voeren zijn bij een vakantie in de vrije natuur. Uitgebreide verkenningstochten door het woud, lange wandelingen door een eindeloos weidelandschap of, natuurlijk, fantastische excursies naar omliggende stranden, geheel afhankelijk van je reisbestemming kun je de omgeving verkennen en aan je ontspanning bijdragen. Soms worden zelfs yogasessies georganiseerd met een schitterend bergpanorama op de achtergrond of direct op het strand!

Ontdek onze waanzinnige meditatiereizen en laat je door ons ruime aanbod inspireren! Onze deskundigen zijn je graag van dienst en helpen je jouw perfecte reis samen te stellen! Waar wacht je nog op?

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Detox Yoga

Yoga Hotel

Ayurveda Yoga

Yoga Aan Zee

Surf en Yoga Vakantie

Yoga en Wandelen

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind uw perfecte meditatie reis