mindfullness-vakantie-anti-stress

Mindfulness Vakantie

een rustgevende vakantie voor lichaam en geest

Helemaal Zen en in het moment

Mindfulness Vakantie

Tijd voor uzelf.

Op vakantie is het vaak moeilijk dingen los te laten die thuis spelen. Tijdens een mindfulness vakantie leert u los te laten. Niet alleen op vakantie, maar de rest van uw leven kunt u alles wat u leert gebruiken! In het dagelijks leven of in stressvolle situaties heeft u zo altijd een methode om uw rust terug te vinden.

Deze methode wordt in onze hotels ondersteund met voedzame en gezonde maaltijden voor een algeheel welzijn. Het geschoolde personeel helpt u ook graag bij vragen over meditatie en volgt u een speciaal dieet, dan wordt hiermee uiteraard rekening gehouden door de koks. U bent te allen tijde onder begeleiding van professionele begeleiding die er persoonlijk voor zal zorgen dat u zichzelf weer terugvindt.

De mindfulness vakanties van SpaDreams zijn ideaal voor wanneer u gestresst bent of tegen een burnout aanzit. Kom weer tot rust met yoga, mediteer tot u zich weer goed voelt en laat u masseren om de alledaagse spanningen even achter u te laten.

Bij mindfulness vakanties kunt u bijvoorbeeld denken aan yogavakanties, ayurvedareizen, of meditatievakanties op prachtige locaties zoals India of Sri Lanka.

Vind hier onze mooiste mindfulness vakanties. Ga op zoek naar uw innerlijke rust tijdens uw rust vakantie.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Stel hier uw droomreis samen