Yoga Retreat

Yoga Retreat

Opzoek naar uw innerlijke balans op vakantie

Onze geliefde Yoga Retreats in Azië

Onze populaire Yoga Retreats in Europa

Beleef een wonderbaarlijke pauze

Yoga retreat met besteprijsgarantie

Heeft u wel weer eens zin in een korte pauze? Een paar dagen tijd voor uzelf klinkt goed? Wat dacht u dan van een ontspannend yoga retreat op een prachtig oord?

Yoga en meditatie zijn uiterst geschikt voor ontspanning en het afbouwen van stress. Zo kunt u tijdens een retreat bijzonder veel energie tanken en tegelijkertijd fit worden voordat u terugkeert naar het dagelijks leven.

Bij SpaDreams heeft u keuze uit talrijke retreat op prachtige plekken, zoals Kroatië, Spanje of in het exotische India. Zo kunt u nieuwe helderheid vergaren en uw innerlijke midden vinden, en dat allemaal tijdens een wonderbaarlijke vakantie! India betovert met zijn bonte kleuren en de ongelooflijke veelvoud: beleef bijvoorbeeld een retreat in de betoverende Himalaya! Geniet van intensieve yoga-uurtjes en meditatiesessies, en vind zo nieuwe balans en inspiratie. Uitmuntende yogaleraren zullen u begeleiden op uw weg.

Ook van cultuur, wandelingen en andere activiteiten kunt u genieten tijdens uw yoga retreat. SpaDreams heeft veelzijdige retreats en yoga reizen voor u in het aanbod. Van yoga en vasten tot yoga en meditatie, voor iedereen zit hier wel een perfecte reis bij!

Een paar ontspannende dagen in Duitsland, een yoga retreat aan de kust van Kroatië, waar wilt u uw retreat graag doorbrengen? Wellicht heeft u zin in de betovering en charme van Marokko of de magische wereld van India? Of houdt u ervan om zich in de golven te begeven en uw balans te vinden in de natuur? Wat dacht u dan van een flinke retreat voor yoga en surfen aan de kust van Portugal?

Vind uw perfecte combinatie, het evenwicht tussen de actieve Yang en de rustige Yin. Tijdens dit retreat zult u geweldige mensen tegenkomen en samen met hun veel nieuwe dingen leren. Desondanks heeft u natuurlijk voldoende tijd voor uzelf, kunt u ontspannen en rustige momenten alleen voor uzelf beleven. Als u er behoefte aan heeft, kunt u uw verblijf completeren met wellness en massages tijdens uw retreat, zodat u zich weer helemaal goed voelt. Heeft u misschien ook zin om Ayurveda uit te proberen en uw gezondheid nog iets extra versterken?

Vind uw perfecte retreat en gun uzelf een wonderbaarlijke pauze, compleet naar uw wensen!

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie Spanje

Yoga Vakantie Italië

Yoga Malta

Yoga Vakantie Griekeland

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Tenerife

Yoga Mallorca

Yoga op Sri Lanka

Ayurveda in Kerala

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde Yoga Retreats

Vind uw perfecte Retreat