-20%

Top 2 Hotel in de regio Noord-Male Atoll Dit is ons top 2 hotel in Noord-Male Atoll. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht.

Wellnesscruise Scuba Spa Ying & Yang

50 m lang luxe cruiseschip met 5 dekken en een onboard Spa biedt een combinatie van een wellness- en duikvakantie. In weekelijkse wisseling starten de cruisevaarten vanaf Male en ontdekken de zuidelijke en noordelijk gelegen wateren.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Spa

vanaf 7 nachten, suite, volpension

2.161 €

1.729 €

ontdekt u de prachtige wateren van de Malediven per schip!

Aankomst: zaterdag (check-in 14 uur)
• per week 8 wellness behandelingen naar keuze, b.v. Balinese, Thaise kruidenmassage, voetreflexzone-, rug-, Zweedse-, rug-nek-, hot-stone- of sportmassage, Ayurveda lichaams- of hoofdmassage, energiepuntmassage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure
• welkomstdrankje
• onbeperkt drinkwater aan boord
• deelname aan yoga, pilates en mdeitatiecursussen naar aanbod.
• 1x per week strandbarbeque
• uitstapjes naar aanbod b.v. naar lokale eilanden of bezoek aan de hoofdstad Male
• gebruik van snorkeluitrusting
• vervoer van en naar vliegveld Male 

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

 • 20% super korting

Toon alle beschikbare kortingen

Telefoon boekingsnummer: 7SSP1

Uw reis aanpassen:

Duiken

vanaf 7 nachten, suite, volpension

2.161 €

1.729 €

Ontdekt u de prachtige onderwaterwereld van de Malediven!

Aankomst: zaterdag (check-in 14 uur)

 • 15-17 duiksessies
 • welkomstdrankje
 • onbegrensd drinkwater aan boord
 • deelname aan yoga, pilates en meditatiecursussen naar aanbod
 • 1x per week strandbarbeque
 • uitstapjes naar aanbod b.b. naar lokale eilanden of bezoek aan de hoofdstad Male
 • gebruik van snorkeluitrusting
 • vervoer van en naar vliegveld Male 



Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

 • 20% super korting

Toon alle beschikbare kortingen

Telefoon boekingsnummer: 7SSP2

Uw reis aanpassen:

Duiken & Spa Bestseller Nr. 1

vanaf 7 nachten, suite, volpension

2.161 €

1.729 €

Ontdekt u de prachtige wateren van de Malediven per schip!

Aankomst: zaterdag (check-in 14 uur)

• 6 duiksessies inclusief fles
• 4 wellness behandelingen naar keuze, b.v. Balinese, Thaise kruidenmassage, voetreflexzone-, rug-, Zweedse-, rug-nek-, hot-stone- of sportmassage, Abhyanga ayurveda lichaams- of hoofdmassage, energiepuntmassage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure
• welkoms drankje
• onbegrensd drinkwater aan boord
• deelname aan yoga, pilates en mdeitatiecursussen naar aanbod.
• 1x per week strandbarbeque
• uitstapjes naar aanbod b.v. naar lokale eilanden of bezoek aan de hoofdstad Male
• gebruik van snorkeluitrusting 
• vervoer van en naar vliegveld Male

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

 • 20% super korting

Toon alle beschikbare kortingen

Telefoon boekingsnummer: 7SSP3

Uw reis aanpassen:

Wellnesscruise Scuba Spa Ying & Yang in detail

Uw vakantiegebied
De Malediven zijn een tropische eilandengroep in de Indische oceaan, die uit meerdere atollen en ongeveer 1200 eilanden bestaat, waarvan er 87 voor toeristische doeleinden benut worden. Kilometerl ange zand stranden, turkois blauw en glashelder water als ook het hele jaar aangenaam warme temperaturen bieden de beste condities voor een ontspannen wellnessvakantie.

Uw hotel
Aan boord van het luxe safari Scubaspa Ying kunt u de prachtige eilandenwereld van de Malediven makkelijk bereiken. Het ongeveer 50 meter lange cruiseschip met 4 dekken biedt een combinatie van wellness- en duikvakantie. In wekelijkse wisseling starten de cruisevaarten vanaf Male en varen afwisselend in zuidelijke richting (zuid-male-atoll, zuid-ari-atoll) en n noordelijke richting (noord-Male-atoll, Rasdhoo-atoll, noord-ari-atoll) van de Malediven. Eind 2014 zal het zusterschip, de Scubaspa Yang, volgen.

Uw verblijf
21 luxe en individueel ingerichte kabines en suites verdeeld over 2 dekken . Allemaal met douche, wc, individueel in te stellen airconditioning, wifi, kluis en minibar (niet in sea star kabines). 12 sea star kabines (ongeveer 12 m2) met 2 scheepsramen op het onderdek. De cowrie suite (ongeveeer 17 m2) met samen 4 scheepsramen strekt zich over het gehele breedte van het onderschip uit. 3 dolphin suites (ongeveer 16 m2) en 5 manta suites (ongeveer 20 m2) met zithoek en 3 meter panoramaraam op het hoofddek. De decks zijn via een centrale wenteltrap met elkaar verbonden.

Eten & genieten
Het elegante en overdekte restaurant op het hoofddek biedt lokale en internationale gerechten in buffetvorm. Lagoon bar met zonnewerende lounge voor een aperitief, cocktails en kleine snacks. Sea breeze bar met barbeque op het bovendek. privé candle light dinner op aanvraag.
2 grote overdekte zonnedeks, jacuzzi op het bovendek en ook een zwemplatvorm op zeeniveau met douches in het achterste gedeelte van het onderdek nodigen uit om te zonnen en te ontspannen. Voor een afkoeling zorgt een duik in de zee.

Wellness & spa
het Onboard spa is verdeeld over 2 dekken tesamen ongeveer 300 m2 met samen 6 behandelkamers, open-air thai pavillion op het sky dek en stilte gedeelte buiten. 4 gekwalificeerde therapeuten verwennen u naar aziatische en westerse traditie b.v. met thai-, balinese-, voetreflexzone-, hot-stone-, rug-, zweedse of ayurvedische massage, aqua therapieen, lichaamspeelings en -wikkel, gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en nog veel meer.

Vrije tijd
yoga, pilates en meditatiecursussen naar aanbod. Snorkelen. Vissen bij zonsondergang. Bezoek van de hoofdstad Male of één van de eiland resorts (afhandelijk van de route) en uitstapjes naar de lokale eilanden met 1 x per week een eiland barbeque.

Route (afhankelijk van het weer zijn veranderingen mogelijk):

Route Zuid (zuid-Male Atoll, zuid-Ari-Atoll): 6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11.,15.11., 29.11., 13.12., 27.12.14, 10.1., 24.1., 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5., 16.5., 30.5., 13.6., 27.6., 11.7., 25.7., 8.8., 22.8., 5.9.15

Route Noord (noord-Male-Atoll, Rasdhoo Atoll, noord-Ari-Atoll): 30.8., 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11., 22.11., 6.12., 20.12.14, 3.1., 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4., 9.5., 23.5., 6.6., 20.6., 4.7., 18.7., 1.8., 15.8., 29.8.15

data vanaf 5.9.15 op aanvraag.

Uw hotel

☀ The Floating Resort by Scubaspa Maldives biedt wellness en duiken in perfecte harmonie. Aan boord van de luxe safarijschepen Scubaspa Ying en Scubaspa Yang kun je gemakkelijk rondreizen door de prachtige eilandwereld van de Malediven. De 50 meter lange identieke cruiseschepen met 5 dekken beginnen wekelijks vanuit Male en nemen om beurten het beste van de Malediven.

Ligging & omgeving

De Malediven is een tropische eilandstaat in de Indische Oceaan, die uit verschillende atollen en ca. 1.200 eilanden bestaat, waarvan 87 alleen voor toeristische doeleinden. Mijl zandstranden, turkooisblauw, kristalhelder water en het hele jaar door aangenaam warme temperaturen bieden de beste voorwaarden voor een ontspannende spa-vakantie.

Sea Star Cabine

12 Sea Star hutten (ca. 12 m²) met douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, Wi-Fi en een kluisje. Met 2 patrijspoorten op het benedendek.

Cowrie Suite

Cowrie Suite (17 vierkante meter) met douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, WiFi, een kluisje en een minibar. Totaal 4 patrijspoorten, over de gehele breedte van het onderste voorschip.

Dolphin Suite

Dolphin Suites (16 m²) met douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, WiFi, een kluisje en een minibar. Met een zithoek en 3 meter panoramische ramen op het hoofddek.

Manta Suite

Manta suites (20 m²) met douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, WiFi, een kluisje en een minibar. Met een zithoek en 3 meter panoramische ramen op het hoofddek.

Aankomst

Transfer (heen & terug): van en naar vliegveld MLE inclusief.
Het schip start vanaf het vliegveld eiland Hulumale. Terugkeer in Hulumale vrijdagavond (check-out zaterdag 7 uur of 8.45 uur).

dichtstbijzijnde luchthaven
Malé International Airport (MLE) : (ca. 3 km / 36 minuten)

Overige informatie

Kinderen: vanaf 12 jaar (alleen in Cowrie Suite).
Green Tax: inbegrepen.
Nitrox: ongeveer USD 123 / week om aan boord te betalen. Engelse kennis van voordeel.

Goed om te weten

Yoga & duiken
Beide schepen hebben twee grote buitenruimtes voor yoga, pilates en meditatie. De schepen worden vergezeld door een 19 m lange duikboot als drijvend duikcentrum. De duikers worden bijgestaan door 4 ervaren instructeurs / Divemasters. Als er geen eigen duikuitrusting beschikbaar is, kan deze ter plaatse gehuurd worden (Nitrox ca. USD 123 per week, ter plaatse te betalen).  Duik- en duik & spa-verblijven zijn alleen beschikbaar voor gecertificeerde duikers met een duikbrevet. Duiktrainingen zijn ter plaatse te boeken (PADI-certificaat).

Luxe cruise Yang met 4 nachten / volpension
Aankomst: zaterdag (check-in 14:00 uur) 

Optioneel te boeken met
Spa: 4 wellnessbehandelingen
Duiken: 8-9 x duiken
Duiken en Spa: 4 x duiken en 2 spabehandelingen 

4 nachten vanaf € 1380 per persoon. Alle prijzen en data op aanvraag bij SpaDreams.

Boeken Contact Doorsturen