Erholen beim Urlaub in Thailand

Thailand

Pure vreugde van het leven in het Land van de glimlach

Beste Wellness hotels in Thailand

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Thailand

Ontdek de meest populaire locaties in Thailand

Variatie gedurende uw droomvakantie

Duik onder in de uitzonderlijke wereld van Thailand, waar onvergetelijke visioenen van eindeloze, witte zandstranden met eenzame baaien en kristalhelder water op u wachten.  

Ingenesteld in een tropische idylle, is de uitgestrekte jungle thuis voor een onnoemelijke biodiversiteit en vele kostbare natuurlijke schatten. In het natuurpark Koh Lanta kunt u uw lust voor avontuur ontdekken. Terwijl u een tocht maakt door de ongerepte natuur van het regenwoud, gebruikt u elk gunstig moment om een blik over het karakteristieke breeduitlopende heuvellandschap te werpen, tot in de diepten van de bruisende zee.  Wellicht wilt u na uw individueel aangepaste detox-behandeling nog een korte adempauze inlassen en genieten van een speurtocht naar culturele kostbaarheden, verborgen achter weelderig groen naast een indrukwekkende waterval kan maar zo een afgezonderd Boeddhistisch klooster liggen waar al sinds jaar en dag geen vreemdeling is geweest. 

Gedurende spectaculaire duiktochten door de meest geschikte rivieren van Thailand, kunt u de fascinerende onderwaterwereld bewonderen terwijl u zich verheugt op uw holistische gezondheidsprogramma, welke door middel van organische producten en homeopathie op geheel natuurlijke wijze uw levenskwaliteit verbetert en u een langdurig evenwicht bezorgt. Ontspannende yogauurtjes onder schaduwen werpende kokospalmen geven uw lichaam de nodige rust en ontspanning in harmonie met de natuur rondom. 

Wanneer u een uitstapje wilt maken van de eilanden in het zuiden, loont een bezoek aan de meer noordelijke gelegen hoofdstad Bangkok. Deze bont verlichte stad is opwindend en stimulerend. Tijdens een indrukwekkende stadstour ontdekt u het prachtige koninklijke paleis met ontelbare, kunstzinnig versierde torentjes en de Wat Po tempel met de imposante liggende Boeddha.  

Sta uzelf toe te genieten van wat één van de gelukkigste periodes van uw leven zal zijn in het betoverende land van de glimlach... met SpaDreams natuurlijk. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Thailand