Retreat Wochenende

Retraite Weekend

Geniet van een bewuste weekend break

Ontdek onze geweldige retraite weekenden

Een break & ontspanning

Retraite weekend met besteprijsgarantie

Fris en verjongd door er even tussenuit te gaan tijdens een retraite weekend! Heeft u behoefte aan een pauze voor uw lichaam en geest? Pure ontspanning met dagelijkse yoga-eenheden en meditatie, als ook wellnessbehandelingen in uw yogahotel.

Geniet van een bewuste pauze met inspirerende yogaleraren, die u door een onvergetelijk weekend begeleiden. Met intensieve yoga- en meditatieoefeningen vindt u uw innerlijke midden weer terug en brengt u lichaam, geest en ziel weer in balans.

Bent u nieuw in de wereld van yoga en wilt u beginnen met yoga voor beginners, om alles rondom yoga te leren kennen? Of heeft u al veel ervaring en zou u uzelf eerder als gevorderde yogi bestempelen? Tijdens een retraite weekend kunt u deelnemen ongeacht uw niveau: er staat altijd wel een geschikte cursus tot uw beschikking. Zo kunt u voor nieuwe uitdagingen gaan die passen bij uw kennis en vaardigheden en u door onze ervaren yogaleraren door de oefeningen laten leiden.

Heeft u liever een kort retraite weekend dichterbij huis en heeft u zin om gewoon even een korte pauze te nemen van het dagelijks leven? Of wilt u graag een verlengd weekend vol met yoga en meditatie beleven en daarvoor bijvoorbeeld iets zuidelijker reizen?

Voor een kort weekend is een yoga weekend retreat in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland perfect, vooral dankzij hun nabijheid. Wanneer u een langer weekend ter beschikking heeft en uzelf als zonliefhebber ziet, bevelen wij u ook onze retreat weekenden in Mallorca aan. Hier kunt u intensief warmte in u opnemen en voor een paar dagen in het Spaanse levensgevoel duiken. Tijdens een vakantie in het paradijs van de yogi’s kunt u gemakkelijk alles uitschakelen, terwijl u de stress van alledag vergeet en van het weekend geniet samen met gelijkgezinden.

Ontdek ons fijne aanbod aan yoga weekend retreats en korte vakanties, en beleef met SpaDreams uw droomvakantie! Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag advies ontvangen? Onze yoga-experts helpen u graag verder en stellen samen met u uw droomreis samen.

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie

Yoga Weekend

Yoga Retreat

Retraite

Yoga Mallorca

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Vakantie Portugal

Yoga Vakantie Spanje

Yoga Vakantie Italië

Onze uitgebreide yoga brochure

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind uw perfecte retraite weekenden