Gesund Urlaub machen in Polen

Polen

Moderne hotels die met traditionele kuren

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Polen

Ontdek de meest populaire locaties in Polen

Van duinwandelingen en romantische bergdorpjes

De idyllische Oostzee is ter hoogte van Polen simpelweg beroemd vanwege de gerenommeerde badplaatsen waarvan elk op zich een perfect verblijfsoord vormt voor een gezondheidsvakantie. Geniet gedurende uw exclusieve vakantie met SpaDreams ontspannen van een romantische strandwandeling en bewonder het prachtige kleurenspel van de golven terwijl de zon ondergaat

Daarnaast kunt u de historische bezienswaardigheden van de oude haven- en hanzesteden verkennen evenals de talrijke geschiedkundige monumenten.

Heel bijzonder is de traditierijke en van historisch belang zijnde stad Danzig, aan de Pommerse kust, waar u een scala aan bezienswaardige culturele en architectonische monumenten aantreft. 

De echte rijkdom van de Poolse stranden zijn echter niet door mensenhanden gecreëerd. Het kustlandschap vormt een adembenemend natuurlijk schouwspel. Een wisselend spel van kliffen, duinen en schoorwallen schilderen een harmonisch plaatje van ontelbare binnenwateren, stijle rotspartijen en gebogen landtongen. Karakteristiek voor de regio zijn tevens de duinen, die de grootste zijn van Oost-Europa en tot de meest geliefde bestemmingen behoren van actief-ontspannende vakantiegangers en natuurliefhebbers.   

Verder naar het zuiden strekken verschillende bergketens met dichtbegroeide vlakten zich uit in een rustgevende ambiance. Wandel door dit unieke berglandschap, fiets over de verharde paden of gebruik een kabelbaan om bovenop de bergtop te belanden, waar u uw blik over een schitterend panorama kunt laten glijden.  

De natuurlijke geneesmiddelen in Polen zijn bijzonder geschikt voor een therapeutisch verblijf of voor een gezondheidsbevorderend programma gedurende uw vakantie. Voor aandoeningen aan het bewegingsappraat, de luchtwegen of de bloedsomloop kunnen de aanbiedingen van Poolse kuuroorden, aan zee of in de bergen, de genezing ondersteunen

Ontdek de meest populaire hotels in Polen