Luxe vakantie Italië

Luxe vakantie Italië

Het hart van mode en stijl

Onze favoriete luxe vakanties in Italië

Luxe vakantie Italië

Heeft u zin in een VIP ontspanning? Onze luxe resorts in Italië voegen dat beetje extra toe om uw droomvakantie nog specialer te maken! Onze luxe vakanties Italië introduceren u naar het land van top-notch vakantie plekken – Toscane, Euganische Heuvels, Ischia en het Gardameer. Zij zijn de beste manier om te genieten van het land dat beroemd is om zijn modebewustzijn en stijl, verrukkelijke eten en ‘made-for-couples’ nachtleven.

Stranden
Ga er op uit tijdens uw luxe vakantie in Italië. Ontdek de prachtige kusten met gouden baaien en kiezelstenen stranden, maar de aan de kust gelegen ‘lidos’ zijn vaak de top spots om te zwemmen. De luxe ‘al fresco zwembaden’ gaan samen met de hippe en stijlvolle bars en restaurants. Mogelijk wilt u uw zomerdieet tijdelijk pauzeren in Italië. Havenstadjes starten de avond met hout gestookte pizza en Gelato, gevolgd door een smaakvolle Limoncello – de lokale limoen liquor.

Boetiek
Italië betekent shoppen. U kunt kiezen uit designer labels in Italië. Boetiekjes zoals Gucci, Prada en D & G pronken in de historische steden van een land dat voor de catwalk geboren is. Ook voor juwelen, antiek en gesneden marmeren souvenirs is Italië befaamd. De cultuur ademt stijlvol design, en tijdens uw luxe vakantie in Italië kunt u zich met SpaDreams begeven in een droomachtig ambiance.

Mooiste hotels Italië
Een luxe hotel in Italië betekent echte luxe. Van prachtige spa hotels tot aan het strand gelegen resorts. Exclusieve plaatsen in renaissance stijl of moderne resorts in hedendaagse stijl. Onze mooiste hotels Italië zijn de favoriete bestemming voor luxe romantische vakanties – wellicht omdat lovers van het goede leven weten dat er onvergetelijke momenten in het prachtige Italië te beleven zijn.

Boek uw luxe hotel Italië met SpaDreams en geniet van heerlijke luxe. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. SpaDreams, uw luxe Italië specialist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Bekijk hier alle luxe vakanties Italië