kuur-reizen-kuurreizen-heerlijke-kuur-oorden

Kuurreizen

omdat uw gezondheid het waard is

Een kleine selectie van onze thema's

Ontdek de meest populaire Kuurhotels wereldwijd

Kuurreizen

Kuurreizen zijn, zoals de naam het al zegt, reisbestemmingen waar een kuur kan worden gevolgd. Er bestaat een grote verscheidenheid aan kuren, zoals bijvoorbeeld:

Thalasso - Thalasso is een kuur waar al het goede van de zee wordt gebruikt, voor huid en haar. Thalassa betekent zee in het Grieks. Deze behandelingen bestaan uit de combinatie van zeelucht, zeewater, algen, modder, zand en alle andere substanties die hier direct uit worden gewonnen. 

Fango - Fango is een kuur waarvoor vulkanisch modder wordt gebruikt, afkomstig van de bodem van vulkanische meren in Italië, vooral goed voor de huid. Door onder andere modderverpakkingen en kleimaskers, wordt de huid zacht gereinigd en verrijkt met mineralen uit de aarde.

Thermen - Hier wordt de kracht van het water uit natuurlijke (warme) bronnen gebruikt. Water is de zuiverste vorm van reiniging en ontspanning.

Ayurveda - Ayurveda is een eeuwenoude Indiase kuur, waar de kuur wordt afgestemd op uw type (Dosha). De kernpunten van deze kuur liggen in zijn massages, yoga, meditatie, maaltijden en kruidenheelkunde.

Kneippkuur - Een vorm van hydrotherapie met een combinatie van warm en koud water. Met de focus op vijf pijlers: watergezonde beweging, kruiden, gezonde voeding en evenwicht.

Klimaatkuur - Het klimaat van de Dode Zee is uniek en heeft een therapeutisch effect. Een verblijf is ideaal in het geval van reumatische aandoeningengewrichtsproblemen, huidallergieën en psoriasis.

De geselecteerde hotels bieden uitsluitend geschoolde begeleiding van professioneel personeel, dat gericht is op het vervullen van uw wensen en om de kuren naar wens te laten verlopen.

Vind hier uw perfecte kuurreis