- 20%

Raga Svara
DELUXE

India · Kathiawar · Rajkot
Ayurveda-retreat te midden van helende natuur
Luxe ontwerp door lokale architecten
Samenwerking met 46 Ayurveda-artsen
Naar de aanbiedingen

Luxe design ontmoet holistische Ayurveda, Health & Wellness Retreats

Raga Svara maakt indruk met zijn unieke, lichtovergoten luxe design en hoogwaardige Ayurveda, Health & Wellness Retreats met diverse specialisaties die traditie en moderniteit combineren. Een ware oase van welzijn in het groen - ideaal voor de regeneratie van lichaam, ziel en geest.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Zwembad
Rustige omgeving
Familievriendelijk
Duurzaam verblijf
Ayurveda arts
Ayurveda naar Doshatype
24h Ayurvedische arts
Yoga

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Wellness Retreat

3 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 484 €Vanaf 387 €

Ayurveda Anti-Stress

5 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 806 €Vanaf 645 €

Yoga & Ayurveda

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 1.129 €Vanaf 903 €

Ayurveda vrouwengezondheid

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 1.129 €Vanaf 903 €

Ayurveda gewichtsmanagement

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 1.129 €Vanaf 903 €

Ayurveda Ooggezondheid

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 1.129 €Vanaf 903 €

Ayurveda Panchakarma

13 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 2.096 €Vanaf 1.677 €

Ayurveda gewrichtsklachten

14 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 2.258 €Vanaf 1.806 €

Ayurveda Diabetes Preventie

14 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 2.258 €Vanaf 1.806 €

Raga Svara in detail

Uw Ayurveda Resort

In het westen van India, in het idyllische Kasturbadham, niet ver van Rajkot, op ongeveer 700 km van Mumbai, ligt Raga Svara, ontworpen door lokale architecten, op ongeveer 25 ha idyllisch natuurlandschap. Kleine tropische tuinen, boomgaarden, in aardse kleuren gedompelde gebouwen en een ongelooflijke diversiteit aan flora en fauna maken het retreat tot een ware oase van welzijn.

Klank van Raga

'Raga' beschrijft een reeks tonen ('Svara') die melodieën een unieke kleur geven - symbolisch voor de reis, bestaande uit vele individuele stappen, naar jezelf. De focus ligt op welzijn en de balans tussen lichaam, ziel en geest. De rustgevende sfeer en holistische ayurvedische behandelingen helpen u weer in harmonie te komen met de natuur en uzelf. Traditionele benaderingen en moderne systemen fuseren en bieden niet alleen herstel aan de gasten, maar leren hen ook de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan terwijl ze zich blijven wijden aan hun gezondheid.

Eten & genieten

U kunt kiezen om buiten in de frisse lucht of stijlvol in het eigen restaurant 'Samskara' te dineren. Het keukenteam serveert smakelijke dosha-specifieke vegetarische gerechten en 'Super Foods' als menu en biedt een spannende combinatie van traditionele en moderne keuken. Er wordt veel waarde gehecht aan gezonde en vegetarische voeding. De seizoensgebonden ingrediënten komen voornamelijk uit de eigen groente- en kruidentuin. Alcohol wordt niet geserveerd volgens de ayurvedische leer.

Ayurveda Centrum

Het 'Prakriti' Ayurveda Centrum bevindt zich in het zuidelijke deel van het complex. Uniek is dat Raga Svara een van de weinige retreats is die ook een universiteit bezit. Dit maakt samenwerking met 45 Ayurveda-artsen mogelijk, die de optimale afstemming van uw behandeling nauwkeurig kunnen ondersteunen. Bovendien zijn er altijd 2 Ayurveda-artsen ter plaatse beschikbaar die met ervaren therapeuten elke gast individuele aandacht geven. De authentieke Ayurveda-behandelingen worden uitgevoerd in 8 behandelkamers. Er zijn ook twee stoomcabines. De focus van uw Ayurveda-kuur wordt voor aankomst gekozen, maar kan indien nodig door de Ayurveda-arts bij het intakegesprek worden aangepast (behalve Yoga Retreat) en een gepersonaliseerd behandelplan wordt opgesteld. Bij vertrek krijgt u nuttige tips mee die u ook na uw kuur in uw dagelijks leven kunt integreren.

Yoga

Op het terrein bevindt zich het 'Antara' centrum voor yoga tijdens de kuur met ervaren yogadocenten en het 'Bodhi' meditatiecentrum. Hier worden naast Hatha, Vinyasa en Restorative (vergelijkbaar met Yin, minder intensief) yoga, ook Pranayama ademhalingsoefeningen, Pratyahara, Mantra en Dhyana meditaties aangeboden. Alle eenheden zijn geschikt voor gevorderden en beginners.

Duurzaamheid

Het Raga Svara hecht veel waarde aan ecologisch welzijn. Er zijn bouwtechnieken gebruikt die de hoeveelheid bouwmateriaal verminderen en een goed doordacht energiebeheer zorgt voor een zorgvuldige omgang met bronnen zoals licht en elektriciteit. De eigen biologische tuin is vrij van pesticiden en er worden speciale technieken toegepast voor de regeneratie van de bodem. Bovendien worden alleen inheemse graansoorten zoals zwarte en bruine rijst, gierst, rijstbessen enz. geplant, die goed zijn voor de gezondheid van de bodem en bovendien voedzamer zijn. Plastic wordt in principe vermeden, afval wordt geminimaliseerd en verantwoord afgevoerd, regenwater wordt verzameld en hergebruikt door een passend waterbeheersysteem. Het initiatief, het Raga Svara Habitat Collective, creëert een omgeving waarin maatregelen voor het behoud van het milieu regelmatig onderwerp van gesprek zijn.

Vrije tijd

Het resort beschikt over weelderige tuinen, een buitenzwembad met ligstoelen, een bibliotheek, een boetiek met lokale souvenirs en het 'Mandala' amfitheater voor culturele en dans evenementen. Daarnaast worden Ayurvedische kooklessen, lezingen, tuinwerkzaamheden, wandelingen, muziektherapie, kunstklassen en meer aangeboden. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere bezienswaardigheden zoals bijv. de voormalige prinselijke hoofdstad Rajkot (op ca. 14 km) met het Mahatma Gandhi Museum en de Shree Swaminarayan Main Mandir Tempel, het Khijadiya Vogelreservaat (op ca. 96 km), de Dwarkadhish Tempel (op ca. 106 km) of het Gir National Park (op ca. 190 km).

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

22 luxueuze, lichtovergoten kamers en villa's met tuinzicht harmoniëren perfect met de natuurlijke omgeving. Alle wooneenheden zijn uitgerust met douche/WC, king size bed, airconditioning, thee-set, wifi, balkon/terras met zitgelegenheid. 20 Raga kamers (ongeveer 56 m²) in het zuidelijke deel van het complex, dicht bij het Ayurveda Centrum. 2 Raga villa's (ongeveer 214 m²), dicht bij het Yoga & Meditatie Centrum en tuinen, bovendien met een aparte woonruimte en privé buitenzwembad (ongeveer 15 m²).

 • Raga 2PK voor alleengebruik

   ca. 56 qm
  Meer details
 • Raga 2PK

   ca. 56 qm
  Meer details
 • Raga Villa

   ca. 15 qm
  Meer details

Locatie

Raga Svara
India, Kathiawar, Rajkot

Vergelijkbare hotels

 • vanaf 7 nachten
  2.205 €
  Kunzmann's Hotel | SPA
  Kunzmann's Hotel | SPA
  S
  Duitsland · Rhön / Vogelsberg · Bad Bocklet
  Klassieke Ayurvedakuur - Regeneratie
  Excellent
  4,7
  /5
 • vanaf 7 nachten
  477 €
  - 25%
  Ypsylon Resort
  Ypsylon Resort
  COMFORT
  Sri Lanka · Westkust Sri Lanka · Beruwela
  Klassieke Ayurvedakuur - Anti-stress
  Perfect
  4,6
  /5
 • vanaf 7 nachten
  731 €
  - 5%
  Malteser Kliniek van Weckbecker
  Malteser Kliniek van Weckbecker
  FIRST CLASS
  Duitsland · Rhön / Vogelsberg · Bad Brückenau
  Verblijf
  Perfect
  4,6
  /5
 • vanaf 7 nachten
  483 €
  - 15%
  Nikki's Nest
  Nikki's Nest
  COMFORT
  India · Zuidwest- India / Kerala · Trivandrum
  Klassieke Ayurvedakuur
  Perfect
  4,6
  /5

Hotels in de buurt