Plantation Villa at Ruxton Farm
FIRST CLASS

eerste Ayurveda-partner in Groot-Brittannië
uitbreiding van de bekroonde villa in Sri Lanka
focus op de omgang met natuur en gemeenschap
Naar de aanbiedingen

Ontspanning tussen rustieke landhuizen en weelderige groene weiden

Ervaar de kracht van Ayurveda en breng lichaam, geest en ziel in harmonie. Omgeven door zachte heuvels en weiden biedt Plantation Villa de ideale vredige sfeer en een indrukwekkend decor dat uitnodigt tot ontspanning.

Populairste faciliteit

Rustige omgeving
Alleen volwassenen
Duurzaam verblijf
In de natuur
Ayurveda arts
Ayurveda-Tri-Dosha
Yoga
Amusement programma
Glutenvrije voeding

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Yoga, meditatie & mindfulness

2 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 399 €

Life coaching

2 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 452 €

Gewichtsverlies

4 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.012 €

Ayurveda lichaam & geest detox

6 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.625 €

Ayurveda Stressbeheer

6 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.670 €

Ayurveda Panchakarma

12 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 3.241 €

Plantation Villa at Ruxton Farm in detail

Uw Ayurveda- & Yoga-Retraite

In het hart van het pittoreske Wye Valley, dicht bij de grens met Wales, ligt het charmante toevluchtsoord Plantation Villa Ruxton Farm. Dit 14 hectare grote landgoed, dat in de 17e eeuw diende als rustiek boerenhuis, is een uitbreiding van de bekroonde Plantation Villa in Sri Lanka en biedt met de rustgevende omgeving en een ervaren team van Ayurveda-specialisten en therapeuten, yogaleraren en monniken de ideale voorwaarden voor een duurzame Ayurveda-kuur. Het doel is om u een levensstijl aan te leren die uw lichaam en geest gezond maakt, waardoor u een gelukkiger en lichter leven zult leiden.

Ligging & omgeving

Het Wye Valley strekt zich uit langs de rivier de Wye en vormt de natuurlijke grens tussen Engeland en Wales. Met zijn zachte heuvels, weelderige bossen en historische steden, waaronder Ross-on-Wye en Monmouth, combineert het natuur en cultuur op een fascinerende manier. Symonds Yat biedt een adembenemend uitzicht, terwijl wandelpaden en fietsroutes de mogelijkheid bieden om de rijke fauna en geschiedenis van de regio te verkennen.

Eten & genieten

Ayurvedische keuken met verse en voedingsrijke maaltijden, bereid volgens vedische voedingsrichtlijnen aangevuld met moderne invloeden. Alle maaltijden zijn vegetarisch en glutenvrij. De gebruikte ingrediënten zijn lokaal. Samen koken leert u hoe u dit thuis kunt toepassen.

Ayurveda & Yoga

Hoogwaardige behandelingen in het Ayurveda Centrum met een ervaren Ayurveda-specialist en 2 therapeuten. Naast de in het programma aangeboden behandelingen, kunnen behandelingen zoals Shirodhara olie-voorhoofdgieting, Abhyanga volledige lichaamsmassage, Pinda Sveda kruidenstempelmassage, Pichu oliepakking en andere ter plaatse geboekt worden. De aangeboden yoga voor alle niveaus in de eigen yogaruimte "Ruxton Mill" is bedoeld om gasten te helpen een diepere verbinding met lichaam en geest te ontwikkelen. Daarnaast worden meditaties, life coachings en gesprekken met een boeddhistische monnik aangeboden. Privéyogales tegen betaling ter plaatse.

Filosofie

"Onze filosofie is doordrongen van vriendelijkheid en geïnspireerd door wellness. Het welzijn van onze gasten, onze ruimtes, onze medewerkers, ons werk en onze omgeving is van het grootste belang voor onze levenswijze. Onze benadering begint met vriendelijkheid tegenover iedereen die liefde en zorg nodig heeft. We begrijpen de behoeften van degenen die zich ongemakkelijk voelen of willen ontsnappen aan de chaos van het stadsleven. We geloven in elke boom, elke vogel en elk zuchtje wind dat onze villa verbindt met de wereld om ons heen. We werken onvermoeibaar om deze omgeving te behouden. We zijn ook een plek van gemeenschap en willen dat iedereen zich thuis voelt. Geïnspireerd door de wortels van de voorouders en inheemse praktijken, nemen we u mee op een continue, verbonden reis naar welzijn."

METTA Trust Stichting

Met hun liefdadigheidsorganisatie METTA Trust zetten de Plantation Villas zich in voor de duurzame ontwikkeling van gemeenschappen in Sri Lanka. Een deel van de opbrengst van elke gast wordt gedoneerd aan deze stichting, die verschillende initiatieven ondersteunt zoals onderwijs, gezondheidszorg of milieubescherming. Tegelijkertijd wordt ook bijgedragen aan lokale liefdadigheidsevenementen in Groot-Brittannië. Met uw verblijf investeert u dus niet alleen in uw eigen welzijn, maar draagt u ook bij aan de verbetering van de samenleving in binnen- en buitenland.

Vrije tijd

Kooklessen, begeleide wandelingen, tuinieren, fietsverhuur, wandelingen in de binnentuin, geheime tuin of wilde bloementuin, grote weiden, beboste wandelpaden of langs de rivier de Wye.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

Het hotel beschikt over 6 privé en gezellige kamers. 4 met een eigen en 2 met een gedeelde badkamer. Allemaal met haardroger, wifi en allergievriendelijk. Gedeelde kamers (drie- en vierpersoonskamers) op aanvraag.

  • eenpersoonskamer

    Meer details
  • eenpersoonskamer met gedeelde badkamer

    Meer details
  • tweepersoonskamer

    Meer details

Locatie

Plantation Villa at Ruxton Farm
Verenigd Koninkrijk, West Midlands, Hereford
Birmingham International Airport (BHX)
ca. 115km/85min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt