Agni Ayurvedic Village
COMFORT

India · Maharashtra · Morbe
Pure natuur-Ayurveda & yoga in een droomachtige omgeving
Ideaal voor alleenreizenden
Alleen voor volwassenen (vanaf 18)
Naar de aanbiedingen

Authentieke Ayurveda voor alomvattende gezondheid en wellness.

Traditioneel en familiair Ayurveda-resort omgeven door een adembenemend landschap, met een professioneel team van gekwalificeerde artsen, therapeuten, yogaleraren en voedingsdeskundigen en een uitstekende service. Bekend als een van de beste Kerala Ayurveda-massagecentra in Mumbai en een van de beste Panchakarma Kerala Ayurveda-centra in India.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Aircoditioning
Zwembad
In de bergen
Toegankelijk voor gehandicapten
Ideaal voor alleenreizigers
Bio Keuken
Alleen volwassenen
Ayurveda naar Doshatype

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 814 €

Agni Ayurvedic Village in detail

Uw Ayurveda-resort

Verborgen in het fascinerende natuurlijke landschap van Panvel, in de buurt van Navi Mumbai, vindt u het traditionele Agni Ayurvedic Village. Ayurveda is de ziel en essentie van Agni Ayurvedic Village, dat al meer dan 22 jaar met toewijding een breed scala aan Ayurvedische Panchakarma-behandelingen biedt voor alomvattende genezing en een bedwelmend gevoel van welzijn. Het centrum heeft de reputatie opgebouwd een van de beste centra voor Ayurvedische behandelingen in India te zijn en is een NABH-erkende Ayurveda kliniek.

Ligging & omgeving

Het dorp Morbe ligt in het district Raigarh in Maharashtra, India. In de weelderig groene omgeving zijn uitstapjes mogelijk, bijv. naar het heuvelfort Haji Malang (op ca. 15 km). De miljoenenstad Navi Mumbai, gelegen aan de oostelijke oever van de Thane Creek, bereikt u in ongeveer 20 km en 45 minuten rijden.

Eten & genieten

In het hotelrestaurant ontvangen gasten individuele, dosha-specifieke, sattvische, vegetarische gerechten, rekening houdend met het getoonde voedingsplan. Alle gerechten worden uitsluitend bereid met biologische producten.

Ayurveda Centrum

Het team van 5 gekwalificeerde artsen met meer dan 15 jaar ervaring en therapeuten met beroepservaring uit enkele van de beste Ayurveda-instellingen in Kerala hecht veel waarde aan de kwaliteit van de behandelingen en therapeutische preparaten. In het centrum, met 7 behandelkamers, worden authentieke en traditionele Kerala-Ayurveda-behandelingen aangeboden, die zijn aangepast aan de individuele gezondheidsbehoeften van elke persoon. Er wordt gefocust op 12 specialisaties bijv. Panchakarma, verjonging, detox, versterking van het immuunsysteem, gewichtsbeheer, diabetesbeheer, pijnbeheer en vrouw-specifieke klachten. Aanvullende yoga en meditatie vinden plaats in de yoga- en meditatieruimte.

Uw Ayurveda-artsen:

Dr. A. V. Rajeev Nair, BAMS, MD (Ay), PGDHM, PGDMT
CEO & HOOFDARTS

Dr. A. V. Rajeev Nair, de hoofdarts en CEO van Agni, is een Ayurveda-afgestudeerde uit Kerala. Hij heeft ook een MD in Ayurveda van de gerenommeerde Rajiv Gandhi University of Health Sciences. Met een passie voor Ayurveda heeft hij meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van klinische Ayurveda-behandelingen.

Dr. Rajeev Nair, een getrainde Keraleeya Panchakarma-expert, heeft zijn expertise al ingezet in verschillende gerenommeerde ziekenhuizen in Kerala. Hij levert een grote bijdrage op zijn speciale interessegebieden, vooral bij neurologische aandoeningen, aandoeningen van het bewegingsapparaat, artritis, huidaandoeningen, diabetes, gewichtsbeheer en levensstijlziekten.

Dr. Bhavya Bhupeshbabu, BAMSArts, directeur en oprichter van Agni Arogya

Dr. Bhavya Bhupeshbabu is een gepassioneerde en energieke Ayurveda-praktijkbeoefenaar uit Kerala.

Met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van de fundamentele Ayurveda-principes is zij zeer ervaren in de behandeling van klachten en is zij expert in klassieke Ayurveda-behandelingen voor aandoeningen van het maag-darmstelsel, de huid, het spier- en skeletstelsel, bij neurologische stoornissen zoals Parkinson, beroerte-revalidatie en bij de behandeling van voedings- en levensstijlstoornissen. Zij is bedreven in Panchakarma-therapieën en hun toepassing bij verschillende chronische ziekten. Daarnaast heeft zij een bijzondere interesse in de behandeling van cosmetische en esthetische aard.

Vrije tijd

Ontspan aan het buitenzwembad of bezoek de recreatiehal, de badmintonbaan, Agni Goshala (verzorgings- en voederstation voor runderen) of de kruidentuin. Leer in een kookcursus hoe u lokale gerechten thuis kunt bereiden en neem deel aan een uitstapje in de omgeving en een tempelbezoek.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

20 kamers en 4 suites in traditionele Kerala-stijl met uitgebreid houtwerk, adembenemend snijwerk en een authentieke architectuur. Uitgerust met een 40-inch LED-tv, wifi, balkon met panoramisch uitzicht. 1PK zijn 2PK voor alleengebruik.

 • 1PK Deluxe

  Meer details
 • 2PK Deluxe

  Meer details
 • 2PK Super Deluxe

  Meer details
 • 1PK Super Deluxe

  Meer details
 • Suite

  Meer details

Locatie

Agni Ayurvedic Village
India, Maharashtra, Morbe
Chhatrapati Shivaji International Airport (BOM)
ca. 44km/85min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt