Wohlfühlen Beim Ungarn-Urlaub

Hongarije

Ervaar een helende werking dankzij de oude schatten van de natuur

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Hongarije

Ontdek de meest populaire locaties in Hongarije

Vertrouw op de kracht van geneeskrachtige bronnen

Reis voor een gezonde vakantie met SpaDreams naar Hongarije! Er bestaat nauwelijks een land dat u zoveel mogelijkheden voor ontspanning en regeneratie biedt. Als bewijs van een lang vervlogen, maar zeer levendig vulkanisch verleden, vindt u specifiek in het westen van Hongarije talrijke thermische en geneeskrachtige bronnen die uw genezingsproces kunnen ondersteunen. Speciaal als het gaat om aandoeningen aan het bewegingsapparaat, reuma, jicht of de luchtwegen is een klassieke therapeutische kuur in de gerenommeerde Hongaarse kuuroorden heel geschikt. Maar ook voor rehabilitatie, na een chirurgische ingreep of ter preventie en bevordering van de gezondheid is een bezoek de moeite waard. Stimuleer uw gevoel van welzijn en doe uzelf een hogere mate van gezonde stabiliteit en innerlijke harmonie cadeau.  

Temidden van de onberoerde natuur, in woud en weide, omringd door berglandschappen of aan een idyllisch merenparadijs in de lager gelegen gebieden vindt u de optimale omstandigheden om de stress en negatieve invloeden van het dagelijkse bestaan achter u te laten en nieuwe krachten op te doen. Ontspan terwijl u actief paardrijdt, fietst of wandelt door het vrijwel ongerepte Hongaarse natuurlandschap. Ontdek het plezier van watersporten wanneer u gaat zwemmen, probeer te zeilen of voor het eerst in uw leven op een surfplank te staan.  

En geniet dan na een dag vol belevenissen, gedurende uw persoonlijke droomvakantie met SpaDreams, van een weldadige wellnessbehandeling in het spalandschap van één van onze speciaal geselecteerde hotels en resorts. Wist u dat Héviz en Bük bekend staan om hun helende geneeswijzen?

Laat u door een professioneel uitgevoerde lichaamsbehandeling door eersteklas therapeuten eens heerlijk verwennen en gun uzelf een paar dagen om de wereld te laten voor wat die is om simpelweg te ontspannen. Ook voor een wellness- en beautyvakantie bieden de warme, thermische bronnen een uitstekende basis. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Hongarije