Zeer goed 5,0/5,0

4 beoordelingen van onze gasten

David Dead Sea ★★★★S

Resort op 50.000m², met groot zwembad en kuur- en wellnesscenter "Mineralia Spa". Een beauty center en een exclusieve "Gallery Spa".

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Klimaatverblijf, wellness & ontspanning

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

  • Entree in de Spa (vanaf 18 jaar): Gebruik met van het zwembad zeewater, whirlpools, sauna en fitnessruimte
  • Gebruik van zwembad en strand (shuttle) met ligbedden en parasols

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Neurodermitis / Psoriasis

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

14 nachten verblijf - maar 12 betalen: 2 nachten gratis

7 nachten verblijf - maar 6 betalen: 1 nacht gratis

5 € prijsvoordeel per persoon per dag

Telefoon boekingsnummer: 352P1

600 €

David Dead Sea in detail

Het Dadid Dead Sea (voorheen Le Meridien) wordt slechts door één straat van de Dode Zee gescheiden (ca. 10 minuten). In 2011 is het hotel gedeeltelijk gerenoveerd: kamers (bovenste etage), restaurant met showcooking en Spa.

Uw verblijf

578 luxe kamers met bad/douche/WC, airco, satelliet-TV, radio, föhn, telefoon, kluis, koffie-/thee-set, grand lit of 2 eenpersoonsbedden, met zeezicht (gedeeltelijk van de zijkant) of zicht op het Judea gebergte, overwegen met balkon. Badjas tegen borg. 10 invalidekamers. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik. Lift.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & Genieten

Restaurants, Atrium-lounge met waterfonteinen, parken, bar en barbecue. Boutiques, sportwinkels en drogisten. Autoverhuur, vergaderruimte.

Spa, wellness & gezondheid

Mooi zwembad met water uit de Dode Zee bad en zoetwaterbad, ligbedden en parasols, kinderbad. Strand met ligstoelen en parasols ca. 500m (shuttlebus). Privé zonneterras op het hoteldak.

Ontspannen atmosfeer in de weekenden wegens israelische feestdagen.

Kuur- & wellnesscenter (ca. 3000 m², dagelijks geopend, entree voor SpaDreams gasten inclusief): Binnenbad met water uit de Dode Zee binnen en buiten, zwavelbaden, whirlpools, sauna, stoombad, kneippbad, fitnessruimte en vruchtensap-bar. Entree in de Spa vanaf 18 jaar. Beauty center.

Tegen vergoeding: Tennis- en squaschvelden, fitnessruimte.

Belangrijke informatie

In opdracht van de Dead Sea Preservation Governments wordt in de gehele regio de infrastructuur verbeterd. De werkzaamheden vinden plaats van midden januari tot ca. midden/ eind augustus 2014. Alles stranden worden hierdoor getroffen.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Ben Gurion International Airport (TLV): (ca. 158 km / 111 minuten)

TRANSFER Bustransfer € 107, vanaf 1.9.18 € 117 per persoon (heen en terug). Privétransfer € 235, vanaf 1.9.18 €256 per auto per traject (1-3 personen)

INFO'S kinderkorting: 2 volw.+ 1 kind (0-1,9 jaar) 100%, (2-11,9 jaar) € 52-57 per overnachting.

Eventuele feestdagentoeslag op aanvraag. Engelskennis is een voordeel.

Goed om te weten

Klimaatkuur in het Duits Medisch Centrum

Het Duits Medisch Centrum (zo-vr. geopend) is gespecialiseerd in zeer effectieve behandelingen huidziekten, ademhalingsziekten en het genezen van reuma. Met een natuurlijk genezingsproces doormiddel van natuurlijke middelen (zeewater, zout, modder, lucht), zorgen Duits sprekende artsen en specialisten uit het vakgebied dermatologie, reumatologie en longziekten voor een goede genezing. Tevens staat er 24 uur per dag een nooddienst tot uw beschikking.

Aanbevelingen na overleg met uw arts, zou u de inname van medicatie op tijd voor het begin van de kuur stoppen, in zoverre dit niet absoluut nodig is. Zalven met cortisone minstens 4 weken vóór begin van de kuur stoppen, tabletten met cortisone kunnen tot het onderzoek en bespreking met de arts bij het begin van de kuur weer ingenomen worden. Brengt u alstublieft een brief van uw behandelende arts mee en bovendien de zalven en medicatie, die u gebruikt en eventuele dieetplannen.

Let op: Wegens de renovatiewerkzaamheden in het hotel is naar verwachting het hotel gesloten van 04.01.15 tot 15.02.15

Klantrecensies

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Dode Zee brochure

Een klimaatkuur dankzij de helende werking van de zee

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

David Dead Sea
Boeken Contact Doorsturen