ayurveda-reizen-alles-over-ayurveda

Ayurvedische voeding

Maak kennis met de gezonde Ayurvedische voedingswijze

Ontdek de gezonde Ayurvedische voeding

Ayurvedische voeding staat niet alleen bekend om haar gezonde en holistische concept, maar ook om haar positieve invloed op mensen die lijden onder de zogenoemde welvaartsziekten. Waarom dus niet genieten van uw vakantie en tegelijkertijd alles te weten komen over deze heerlijke, gezonde manier van eten conform de Ayurvedische leer? U kunt zich volledig op uw welzijn concentreren dankzij de smakelijke, gezonde Ayurvedische maaltijden, aangepast aan uw dosha’s, en tevens de kwaliteit van uw ontspanning vergroten en veraangenamen. Het ayurvedische dieet zorgt ervoor dat u gewicht verliest, terwijl u ontspant.

Ga dus precies van uw vakantie genieten zoals u dat zelf wilt, aangevuld met massages en individuele yogasessies:

Talrijke hotels in heel Duitsland, maar ook wereldwijd bieden een Ayurvedische voedingswijze.

Ontdek de Himalaya, kom ontspannen aan de Duitse kust of ervaar een kuur in de binnenlanden van India of, meer specifiek, in de schitterende deelstaat Kerala. Waar u ook heen gaat, uw kuur verloopt op dezelfde wijze.

Of u nu kiest voor een goed uitgerust hotel in Duitsland of voor een typisch, traditioneel oord in India, afhankelijk van uw budget en de tijd waarover u beschikt, vindt u bij SpaDreams altijd een hotel dat bij u past en met Ayurvedische voeding die met uw smaak overeenkomt. Ontdek de grote diversiteit van ons aanbod en reserveer uw vakantie geheel conform uw wensen met gegarandeerd gezonde en authentieke Ayurvedische voeding.

Laat u verleiden en ontdek de grote diversiteit van deze gezonde keuken. Ayurvedische voeding stimuleert de spijsvertering en draagt bij aan ontspanning en revitalisatie. In onze hotels bieden de keukenchefs rijke en extreem gevarieerde gerechten. Zelfs de meest veeleisende fijnproevers zullen genieten van de heerlijke Ayurvedische gerechten. En waarom dan niet van een authentieke kuur genieten op Sri Lanka, ook wel de “De parel van de Indische Oceaan” genoemd?

Kies het verblijf van uw dromen met Ayurvedische verzorging in de idyllische omgeving van uw keuze... Rest ons alleen nog u een prettige ontspanning te wensen!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Lees hier meer:

Meest geliefde Ayurveda locaties

Onze 8 Ayurvedacategorieën: bekijk ons aanbod

Vind hier de Ayurveda reis die bij u past