wandelvakantie-sportieve-vakantie

Wandelvakantie

Alleen, met zijn tweeën, of in een groep genieten van de natuur

De mooiste wandelvakanties beleeft u hier

Wandelvakanties

Wat van de omgeving zien en rustig bewegen? Dat kan met onze wandelvakanties!

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen, maar bij de meeste beroepen en door tijdsgebrek komt dit aspect vaak te kort en ontstaan er problemen met bewegen en met het gewicht. U wordt stijver, krijgt slechtere conditie en vaak ontstaan er ook gewichtsproblemen. Niet alleen op het lichaam heeft weinig beweging invloed, maar ook op het humeur. Het is bewezen dat regelmatig bewegen helpt, niet alleen tegen overgewicht, reuma en andere lichamelijke klachten, maar ook gelukkig maakt, omdat je met bewegen gelukshormonen aanmaakt.

Onze hotels ondersteunen dit met speciale (vaak begeleide) wandeltours en gezonde, uitgelezen maaltijden. Geniet van de combinatie van professionele begeleiding en de prachtige natuur voor het ultieme vakantiegevoel. Natuurlijk kunt u bij SpaDreams kiezen uit een groot aanbod wandelvakanties: voor iedereen zit er wel wat tussen.

Waar wilt u heen? Genieten van de prachtige natuurbossen in Duitsland? Of toch liever naar het warme Spanje? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij hebben de mooiste wandelvakanties, zodat u onbezorgd en geheel verzorgd de mooiste plekjes van uw vakantiebestemming kunt ontdekken.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte wandelvakantie