Gezondheidsvakantie in Zwitserland

Zwitserland

Luxueuze vakantie tussen droomachtige bergen

Breng uw tijd door op uitgestrekte en zonnige weiden

Rustig en sereen trekken de Zwtiserse herders met hun schapen over de voedzame weilanden. Adem diep in en voel hoe de heerlijk frisse berglucht uw longen vult, Iederen ademhaling zult u zich meer ontspannen voelen. U kunt hier leren hoe u uw stress en zorgen uitschakelt en de dagelijkse stress uit uw gewoonten verbant.

Ontspan actief tijdens een verfrissende wandeling of maak een mountainbike tocht door bloeiende weiden, op zonnige paden of wilde bossen in de Alpen.

Verblijven met sport en gezondheidscoaching in één van onze SpaDreams hotels in Zwitserland is staat garant voor een doeltreffende vakantie. De professionele begeleiding van coaches en therapeuten staan u bij om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke actieve vakantie beleven kunt. 

Voelt u stress in uw lichaam en weet u niet meer hoe u hiermee om moet gaan? Verwen uzelf met innerlijke kracht tijdens een effectief anti-stress programma, of juist een burn-out preventie kuur, om met medische begeleiding weer op balans te komen. U kunt uw vakantie individueel aanpassen en van de juiste massages of spa behandelingen genieten om weer heerlijk tot rust te komen. Wees voorbereid op de volgende stap dankzij SpaDreams in uw stress-vrije leven. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meeste geliefde hotels in Zwitserland