romantisch-weekend-in-duitsland

Romantisch Weekend in Duitsland

net even iets verder weg voor het echte vakantie gevoel

Tijd voor elkaar tijdens een Romantisch Weekend in Duitsland

Romantisch weekendje in Duitsland

Heerlijk met zijn tweeën genieten van elkaar, de mooie omgeving en lekker eten. Hier vindt u hotels waar u nergens meer aan hoeft te denken, omdat alles voor u wordt geregeld. Van heerlijke wellness met fantastische massages tot de heerlijkste bubbelbaden. De beste koks bereiden u gezonde en lekkere maaltijden voor een romantisch diner voor twee

Neem de tijd voor elkaar en en voer uitgebreide gesprekken, leer elkaar weer opnieuw kennen en ontspan u in de mooiste omgeving van Duitsland. Van Beieren tot de Oostzee, van de Eiffel tot Berlijn. Hier vindt u alles wat u zoekt en dat op hoogstens een dag rijden van Nederland.

Willeke Alberti zong het al, “Samen zijn is samen lachen, samen huilen, leven door dichtbij elkaar te zijn. Want samen zijn, ja samen zijn, dat wil toch iedereen.” 

Wanneer we eenmaal ons leven samen delen is het echter niet altijd even eenvoudig om de romantiek levendig te houden in een relatie. Werk, familie en vrienden vragen elke week de nodige aandacht en als we dan ook nog eens willen sporten, lezen of in de tuin het nodige moeten doen schiet de tijd voor elkaar er nog wel eens bij in. 

Maar ook wanneer u nog niet onder één dak woont, of misschien juist al 15 jaar onder hetzelfde dak leeft of uw zilveren bruiloft zelfs al gevierd heeft, mag u de romantiek niet verwaarlozen. En wat is er romantischer dan een heerlijk weekendje weg in Duitsland. Een romantisch, sfeervol hotel in een mooie, natuurlijke omgeving, heerlijk geurende rode rozen op uw kamer, ontspannende wellnessbehandelingen, massages, whirlpools, sauna’s en dan ’s avonds genieten van een schitterend uitzicht, champagne en een eersteklas diner voor echte fijnproevers. Lijkt het u wat? 

Heerlijk samen wandelen, nordic walking of fitnessen, een museum of kasteel bezoeken, kristalgrotten verkennen, paardrijden, golfen of rodelen maar waar u ook voor kiest, het sleutelwoord is samen. Samen op verkenning gaan, samen ontdekken, samen bezoeken, samen lachen, samen genieten. Elkaar weer opnieuw leren kennen. Uw liefdesmeter naar ongekende hoogten doen stijgen! 

En alles op een spreekwoordelijke steenworp afstand. Wat dacht u van ‘Romantische dagen’ in Bad Dürkheim, ‘Liefdesgefluister’ in Bad Wilsnack, ‘Exclusief genieten voor 2’ in Bad Düben of misschien toch liever ‘Ontspannen & Genieten’ in Bad Gögging? Ongeacht uw bestemming, een romantisch weekend in Duitsland doet uw relatie of huwelijk alleen maar goed. U komt weer helemaal verliefd terug! 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze populairste romantische weekendjes weg