Wohlfühlen beim Nepal-Urlaub

Nepal

In pure rust ligt kracht

Diepe ontspanning op de hoogste berg ter wereld

Voor u strekt een oneindig hoge bergketen zich imposant uit en diepe ravijnen grenzen aan smaragdgroene meren. U haalt diep adem. De wereld lijkt stil te staan. U geniet van dit moment en opent de armen breeduit. U voelt zich licht. Absolute rust stroomt als een krachtige energie door uw lichaam. Uw longen vullen zich met zuivere, zuurstofrijke lucht.  

De unieke biodiversiteit is een waarlijk genot om de zien en om van te genieten. Geïnspireerd door de schitterende natuur werkt een Ayurvedakuur, gebaseerd op eeuwenoude Indische natuurgeneeskunde, weldadig en bevordert de gezondheid. Het snelle, hectische alledaagse leven en alle westerse invloeden lijken oneindig ver weg terwijl u met behulp van yoga en meditatie, uw innerlijke rust hervindt, ondertussen genietend van het overweldigende zicht op de Himalaya.  

Naast wellness en ultieme rust, dragen uitgebreide wandelingen en  verkenningstochten in ongerepte natuur bij aan een constante verbetering van uw algehele toestand en veroorzaken een gevoel van actieve ontspanning en diepe regeneratie.

Gaat u een beetje cultuur niet uit de weg gedurende uw vakantie? Geen probleem! De hoofdstad van Nepal, Kathmandu, biedt prachtige tempels, paleizen en heiligdommen, waarvan menigeen tot het UNESCO Wereldcultuurerfgoed behoort. Het biedt een heel andere wereld om te zien en te beleven. Laat u betoveren door de doordringende rust en ongecompliceerdheid in Nepal. De wereld draait zo snel als u dat wilt... met SpaDreams natuurlijk.     

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Nepal