weekend-weg-overzicht-spadreams

Last Minute Vakantie

u bent vertrokken voor u het weet!

Luxe vakanties

Wellness vakanties

Actieve vakanties

Kuurreizen

Nog snel een last minute vakantie boeken

Nog even snel dan? Wie droomt er niet van om op een druilerige middag niet alleen te bedenken dat het wel lekker zou zijn om gewoon een tas te pakken en te vertrekken maar het ook gewoon te doen? En natuurlijk hoeft dit niet eens ver weg te zijn! wanneer u uw vermoeide lichaam in warm, bubbelend water laat zakken of op een zacht massagebed bent u tenslotte in gedachten al in hemelse atmosferen. Een last-minute is een uitstekende gelegenheid om eens veilig toe te geven aan een spontane ingeving.

Want wat kan er nu misgaan? Ons reusachtige aanbod bestaat tenslotte uit eersteklas wellness-, relax-, beauty- en gezondheidshotels over de gehele wereld die moeten voldoen aan de hoge eisen die SpaDreams aan haar partners stelt. U kunt de spreekwoordelijke plank dus absoluut niet misslaan. 

U hoeft eigenlijk alleen nog maar te bedenken wat u graag zou willen. Wordt het luxe ontspanning, thermale wellness,  actieve ontspanning of een kuurvakantie? En wat zou u graag in uw hotel aantreffen? Heeft u voldoende aan een spa en beautyfarm of behoort een uitgebreid wellnesslandschap met diverse sauna’s tot uw wensen? Wilt u kunnen wandelen en zwemmen of zijn uw eisen wat intensiever en moet abseilen en  fitnessen tot de mogelijkheden behoren? Om nog maar niet te spreken van de culinaire opties! Zou u graag eens willen vasten, een voedingsprogramma conform de Ayurveda willen volgen, probeert u graag elke avond een andere eetgelegenheid of bent u tevreden met een sushi- en cocktailbar? 

De wensen van onze reizigers zijn net zo gevarieerd als onze aanbiedingen. Laat ons weten waarvan u droomt en wij hebben een passend arrangement voor u, ongeacht of het een weekend, weekje of langdurig verblijf betreft. Vindt u niet, of niet alles, wat u graag zou willen? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een daadwerkelijke kuur- en gezondheidsvakantie meer tijd nodig heeft om correct te plannen vanwege het bijbehorende behandelprogramma. Hierdoor is het ten allen tijde aan te raden om even contact met ons op te nemen.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Stel hier uw perfecte droomvakantie samen