kuuroord-heerlijke-kuuroorden-mooiste-omgeving

Kuuroorden

de vakantie voor uw gezondheid

Een selectie van ons kuur aanbod

Heerlijke kuurhotels in de mooiste kuuroorden

Kuren in de mooiste kuuroorden

De fijnste kuuroorden met de heerlijkste kuren en lekker en gezond eten.

Doe iets voor uw gezondheid! Of het nu uit voorzorg is of vanwege rehabilitatiemotieven, de klassieke genezende kuuur is weer helemaal in en kan voor zeer veel verschillende indicaties worden gebruikt. Deze kuren kunt u in een groot aantal verschillende kuuroorden volgen, over de hele wereld. Duitsland heeft een enorm aanbod aan kuuroorden, waar u deze veelvoud aan kuren onder zeer professionele en individuele begeleiding kunt volgen.

Er bestaat een grote verscheidenheid aan kuren: zoals een Thalasso kuur; dit is een kuur waar al het goede van de zee wordt gebruikt, voor huid en haar. Fango kuur; dit is een kuur waarvoor vulkanisch modder wordt gebruikt, vooral goed voor de huid. Thermen: hier wordt de kracht van het water uit natuurlijke (warme) bronnen gebruikt. Ayurveda kuur; een eeuwenoude Indiase kuur, waar de kuur wordt afgestemd op uw type (Dosha). En nog veel meer.

Hier vindt u de kuur die bij u past. Onze geselecteerde hotels bieden uitsluitend geschoold, professioneel personeel, dat gericht is op het vervullen van uw wensen en om de kuren naar wens te laten verlopen.

Vind hier uw perfecte kuurreis