kuuroord-heerlijke-kuuroorden-mooiste-omgeving

Kuuroorden

de vakantie voor uw gezondheid

Een selectie van ons kuur aanbod

Heerlijke kuurhotels in de mooiste kuuroorden

Kuren in de mooiste kuuroorden

Voelt u zich gestrest door uw drukke leven of werk? Dan kan een kuurvakantie naar een kuurhotel misschien wonderen doen. In kuuroorden kunt u kuren volgen die ervoor zorgen dat u zich gezonder en fitter voelt. Dit kan bijvoorbeeld door middel van de zuivere lucht en geneeskrachtige waterbronnen.

Kuren

Er bestaat een grote verscheidenheid aan kuren die u onze kuurhotels kunt volgen, zoals:

Thalasso kuur; dit is een kuur waar al het goede van de zee wordt gebruikt, voor huid en haar. 

Fango kuur; dit is een kuur waarvoor vulkanisch modder wordt gebruikt, vooral goed voor de huid. 

Thermen: hier wordt de kracht van het water uit natuurlijke (warme) bronnen gebruikt. Kuurhotels vullen hun baden met thermaal water waar u lekker in kunt ontspannen. Baden in thermaalwater is niet alleen lekker ontspannend, maar het heeft ook een therapeutische werking en kunnen lichamelijke klachten verlichten.

Klimaatkuur: bij een klimaatkuur kunt u bijvoorbeeld naar de Dode Zee waar het klimaat en de schone lucht een positieve effect hebben op uw gezondheid. Het hoge zoutgehalte in het zeewater en zwarte modder uit de Dode Zee worden zeker aanbevolen bij velen huidziekten. Daarnaast zorgt het ook voor verlichting van gewrichtspijn.

Ayurveda kuur; een eeuwenoude Indiase kuur, waar de kuur wordt afgestemd op uw type (Dosha). Bij Ayurveda wordt er veel gebruik gemaakt van oliën, massages, yoga, meditatie, gezonde maaltijden en kruidenheelkunde.

Kuuroorden

Hier vindt u de kuur die bij u past. Onze geselecteerde kuurhotels bieden uitsluitend geschoold, professioneel personeel, dat gericht is op het vervullen van uw wensen en om de kuren naar wens te laten verlopen. Denk eens aan luxe kuuroorden in Estland, een thermale kuur in Spanje, een klassieke kuur in Hongarije of in Tsjechië. En als u liever niet zo lang wilt reizen dan adviseren wij u om naar onze buurland, Duitsland te gaan. Duitsland heeft namelijk een van de beste kuuroorden en een enorm aanbod aan kuurhotels, waar u deze veelvoud aan kuren onder zeer professionele en individuele begeleiding kunt volgen. Daarnaast heeft Duitsland veel luxe kuuroorden met veel luxueuze faciliteiten rond de baden die voor een optimaal herstel in een rustige en heilzame omgeving zorgen. 

Of u kunt kiezen om naar Italië te gaan waar Fango vandaan komt. Fango is modder dat uit aarde van vulkanische oorsprong bestaat. Deze modder wordt vervolgens gemengd met thermaal water om de geneeskrachtige werking te versterken. Fango stimuleert de doorbloeding van de huid en geeft verlichting bij reuma. Wat is er dus beter dan deze Fango therapie te volgen in een van de beste en luxe kuurhotels in Italië?

 

Doe iets voor uw gezondheid! Of het nu uit voorzorg is of vanwege rehabilitatiemotieven, de klassieke genezende kuur is weer helemaal in en kan voor zeer veel verschillende indicaties worden gebruikt. Deze kuren kunt u in een groot aantal verschillende kuuroorden volgen, over de hele wereld. Boek uw kuurvakantie met SpaDreams! Wij bieden u de beste kuuroorden aan met hoge kwaliteitseisen voor de hygiëne, goed opgeleid en vriendelijk personeel.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte kuurreis