- 15%

Sanjeevanam Ayurveda Hospital First Class

Moderne kliniek in weelderig tropisch landschap

De naam Sanjeevanam is afgeleid van de mythologische plant "Sanjeevani", die als levenselixer wordt beschouwd. De visie van het huis is dan ook duidelijk herkenbaar: de gast in staat stellen een gezond en beter leven te leiden. Er worden op maat gemaakte programma's aangeboden op het gebied van wellness, verzorging en genezing. Of het nu bijvoorbeeld gaat om rehabilitatie na het afkicken van een verslaving, diabetes, de ziekte van Parkinson of post-chemo therapie, in het Sanjeevanam wordt individuele hulp geboden.

Meest populaire hotelkenmerken

 • Ideaal voor alleenreizigers
 • In de natuur
 • Nieuw bij SpaDreams
 • Ayurveda naar Doshatype
 • 24h Ayurvedische arts
 • Yoga
 • Vegetarische voeding

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Sanjeevanam Ayurveda

vanaf 7 nachten, familiekamer, Volpension

993 €

844 €

Professionele zorg in een hypermoderne kliniek. In de verschillende specialismen (algemene geneeskunde, vrouwengeneeskunde en cosmetologie, lifestyle management, neurologie, sportgeneeskunde en kindergeneeskunde) wordt aan je individuele behoeften voldaan.

Aandachtspunten:

 • Ayurveda wellness: bijv. verjonging, ontgifting, panchakarma, gewichtsverlies, versterking van het immuunsysteem en nog veel meer.
 • Ayurvedazorg: bijv. hoge bloeddruk, diabetes, endometriose, scoliose, galstenen, ziekte van Parkinson, slaapstoornissen, revalidatie beroerte en nog veel meer.
 • Ayurvedabehandeling: bijv. pijnbestrijding, astma, migraine, oogaandoeningen, sportblessures, PCOS, onvruchtbaarheid, nieraandoeningen, epilepsie en nog veel meer.
 • Ayurvedisch, vegetarisch volpension incl. drankjes
 • Gedetailleerde eerste diagnose door een Ayurveda-arts met polsdiagnostiek, voorbereiding van een persoonlijk behandel- en voedingsplan
 • Regelmatige consulten met specialisten volgens indicatie en naar behoefte
 • Dagelijkse gepersonaliseerde Ayurveda-behandelingen volgens het behandelplan
 • Ayurvedische kruidengeneeskunde ter begeleiding van de kuur
 • Yoga (Hatha & Kriya) volgens het behandelplan
 • Fysiotherapie volgens behandelplan
 • Transfer van/naar de luchthaven van Cochin

De focus van je behandeling wordt bepaald door de Ayurveda-arts.

 • Verzekerd als pakketreis met insolventiebescherming en veiligheidscertificaat
 • Gratis omboeken en annuleren tot 14 dagen voor aankomst met de Flex Upgrade
 • Voor alle details zie Flex Upgrade

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Afvallen en gewichtsverlies, Bewegingsapparaat, Diabetes, Gynaecologie / Urologie, Hart / Vaatstelsel / Bloedsomloop, Hoge bloeddruk, Huid / Allergieën, Kanker Rehabilitatie, Migraine, Neurodermitis / Psoriasis, Nieren / Urinewegen / Urologie, Ogen / Oren / Tanden, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Stofwisseling / Maag / Darmen, Stress / Uitputting, Tussenwervelschijf / Wervelkolom, Zenuwstelsel

Telefoon boekingsnummer: 72UP1

Uw reis aanpassen:

Sanjeevanam Ayurveda Hospital in detail

Uw Ayurveda kliniek

☀ Het ultramoderne Sanjeevanam Ayurveda Hospital is uitnodigend gelegen in een weelderig tropisch landschap in Pallikkara/Kochi, op ongeveer 30 km van het beroemde fort. Het gerenommeerde Ayurveda Ziekenhuis (NABH-gecertificeerd) volgt een multidimensionale benadering en combineert naadloos Oost en West: traditionele Ayurveda ontmoet de nieuwste diagnostiek, yoga, functionele fitness en fysiotherapie. Duurzaamheid stond centraal bij de planning van het gebouw en is ook zichtbaar in de dagelijkse werkzaamheden: gebruik van afvalwater voor de tuin, minimalisering van plastic, energiezuinige apparaten, elektrische auto's voor gastentransfers en nog veel meer.

Zo woont u

De 44 kamers zijn verdeeld over 5 verdiepingen en bieden comfort en gemak met uitzicht op de groene, weelderige vallei met rijstvelden. Deluxe eenpersoonskamer met een moderne inrichting en een balkon met prachtig uitzicht op het platteland. Suite met kingsize bed, grote woonkamer en eethoek, ruime badkamer en een balkon met panoramisch uitzicht op de Kadambrayarivier. Familiekamers voor 2-3 personen, met drie bedden, grote woonkamer, eethoek en twee badkamers.

1pk Deluxe

Deluxe eenpersoonskamer met een moderne inrichting en een eigen balkon met prachtig uitzicht op het platteland.

Kamercode voor telefonische boekingen: 72UE1

Suite

Suite voor 1-2 personen met kingsize bed, grote woonkamer en eethoek, ruime badkamer en balkon met panoramisch uitzicht op de Kadambrayarivier.

Kamercode voor telefonische boekingen: 72US1

Familiekamer

Familiekamer voor 2-3 personen, met drie bedden, grote woonkamer, eethoek en twee badkamers.

Kamercode voor telefonische boekingen: 72UF2

Eten & genieten

Verheug je op natuurgeneeskundige voeding in haar puurste vorm. Speciaal opgeleide diëtisten gebruiken hun expertise om de gezonde, natuurlijke Ayurveda-maaltijden specifiek op jou, je gezondheidstoestand en je hersteldoel af te stemmen. Eén vegetarisch en één niet-vegetarisch restaurant op het terrein, voor respectievelijk Indiase, Arabische en continentale keukenmenu's. De gerechten zijn halal. De gerechten zijn halal.

Gezondheid & kuren

Ayur Diamond gecertificeerd en met een hooggekwalificeerd team van 12 toegewijde Ayurveda-artsen (Vaidyas), conventionele artsen, ongeveer 40 therapeuten en verpleegkundigen, yoga- en fitnessinstructeurs. Het Ayurveda Centrum is onderverdeeld in verschillende specialismen: Huisartsgeneeskunde, Vrouwengeneeskunde en Cosmetologie, Lifestyle Management, Neurologie, Sportgeneeskunde en Kindergeneeskunde en heeft 17 behandelkamers voor meer dan 130 verschillende Ayurvedabehandelingen (waaronder Panchakarma). In de eigen apotheek worden medicijnen en supplementen zelf bereid om ervoor te zorgen dat gasten de meest verse medicijnen krijgen in de juiste dosering voor hun lichaamstoestand. Haar- en huidkliniek voor haar- en huidproblemen, fysiotherapieafdeling met TechnoGym-apparatuur. Yoga bij de behandeling in 4 yogazones.

Vrije tijd

Fitnesscentrum voor meer flexibiliteit, mobiliteit en fysieke kracht. Breed scala aan entertainmentmogelijkheden ter plaatse, zoals bioscoop (inclusief internationale films), e-bibliotheek, kookcursussen, rondleidingen door de omgeving.

Aankomst

Transfer van/naar vliegveld. Cochin (COK) inbegrepen (op aanvraag).


dichtstbijzijnde luchthaven
Cochin International Airport (COK) : (ca. 21 km / 39 minuten)

Hotelfaciliteiten in één oogopslag

 • Wasserette

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures
Boeken Contact Doorsturen